Γνωρίστε τους NONLINEAR

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι NONLINEAR Ανακοινώνουν την Άφιξή τους στη Μουσική σκηνή: Παρουσιάζοντας το Έργο μας στο Κόσμο !

Οι NONLINEAR , είναι μια progressive metalcore μπάντα από την Αθήνα που αποτελείται από τον Γιώργο Πλασκασοβίτη (κύρια φωνητικά), Κωνσταντίνο Χύτα (καθαρά φωνητικά και κιθάρα), Αλέξανδρο Λουρόπουλο (κιθάρα), Νίκο Κουδουνά (μπάσο) και Χρήστο Παπακωνσταντίνου (Ντραμς) και ανακοινώνει περήφανα την είσοδό της στη μουσική σκηνή. Μπαίνουν επιθετικά και με συναίσθημα, με σκοπό να κάνουν σημαντική επίδραση στη τοπική σκηνή.

Κωνσταντίνος: “Ξεκινώντας σε μια δύσκολη εποχή για τους μουσικούς να ακμάσουν, η αισιοδοξία και ο οραματισμός του συγκροτήματος είναι το κίνητρο για το ταξίδι προς το άγνωστο.”

-Τα μέλη του συγκροτήματος δεν είναι καινούργιοι στη τοπική σκηνή της Αθήνας-
Κάθε μέλος έχει αποκτήσει δικιά του εμπειρία συμμετέχοντας σε διάφορα projects, με μερικά από αυτά να είναι εν εξελίξει. Η συλλογή αυτών των προσόντων λειτουργεί σαν έρεισμα για να τροφοδοτήσει το έργο τους και να διατηρήσει μια σταθερή πορεία για το συγκρότημα.

Εμπνευσμένοι από καθοριστικά γεγονότα, νοσταλγία και εθισμούς, όπως η υπερκατανάλωση, και η εθιστική συμπεριφορά, όχι μόνο σε ουσίες αλλά και στο “νέο ναρκωτικό” των κοινωνικών μέσων, οι NONLINEAR φέρνουν μια νέα οπτική στο χώρο της τοπικής σκηνής.

Στο εγγύς μέλλον, οι NONLINEAR θα φέρουν το πρώτο τους single στον κόσμο, με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ερχόμενες μουσικές κυκλοφορίες  και τις επερχόμενες εμφανίσεις τους να είναι διαθέσιμες στις επόμενες εβδομάδες.

Γιώργος: ‘’Μου αρέσει να πιστεύω ότι όλοι οι δρόμοι είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους, οδηγώντας στον ίδιο προορισμό. Η πολυπλοκότητα, το απρόβλεπτο και η σχέση μεταξύ αιτίας και αποτελέσματος που δεν είναι απευθείας ανάλογη ή προβλέψιμη είναι ουσιαστικά αυτό που κάνει τη πτυχή της ζωής τόσο ενδιαφέρουσα και χαοτική ταυτόχρονα για μένα. Όταν συζητούσαμε για το όνομα του project, αυτή η ακολουθία σκέψεων συνέχιζε να εμφανίζεται επανειλημμένα στο μυαλό μου, με αποτέλεσμα να το μοιραστώ με την υπόλοιπη μπάντα. Έτσι γεννήθηκαν οι NONLINEAR’’.

Οι NONLINEAR προσκαλούν όλους τους λάτρεις της μουσικής να τους συνοδεύσουν στο ταξίδι τους καθώς μοιράζονται το πάθος τους για τη μουσική και τη δημιουργικότητα με τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε τους NONLINEAR σε Social Media και Bandcamp.

Instagram: https://www.instagram.com/nonlinearband/
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100095273928944
TikTok: https://www.tiktok.com/@nonlinearband
Bandcamp: https://nonlinearband.bandcamp.com/

30