GLORIA VOLT: “100 Jahre”

EP

Είδος: Hard Rock
Δισκογραφική: Ανεξάρτητη κυκλοφορία
Ημ. Κυκλοφορίας: 28 Οκτωβρίου 2022

Όλοι μας έχουμε έναν φίλο που παρότι είναι καλό παιδί και θα περάσεις ωραία μαζί του όντας έξω με παρέα, δεν είναι ο πρώτος που θα στείλεις μήνυμα για να κανονίσεις, ενώ δύσκολα θα βγείτε τετ-α-τετ.
Δεν φταίει κάτι, δεν έχει κάνει κάτι κακό ο άνθρωπος, ούτε υπάρχει κάποια αντιπάθεια, απλώς πολλές φορές δεν έχεις να πεις και πολλά μαζί του ή η κουβέντα φτάνει γρήγορα σε τέλμα.

Κάπως έτσι είναι το νέο EP των Gloria Volt, με τίτλο “100 Jahre”. Ένα συμπαθέστατο δισκάκι που θα το ακούσεις ευχάριστα, αλλά θα δυσκολευτείς να το βάλεις να ξαναπαίξει, όχι επειδή δεν είναι καλό, απλώς είναι από τις περιπτώσεις που όλα εκεί μέσα είναι τόσο αναμενόμενα, μελετημένα και καλογυαλισμένα, που χάνεται η έννοια της προσωπικότητας και της μουσικής ταυτότητας. Δεν αντιγράφουν με σαφήνεια τις επιρροές τους, αλλά σίγουρα δεν έχουν βρει το στιλ τους, με αποτέλεσμα να περνάει κάπως στο αβαβά, δίχως να έχεις να προσάψεις κάτι συγκεκριμένο.

Mid-tempo ρυθμοί, straightforward συνθέσεις, αλήτικη διάθεση και γενικά ένα πολύ οκ EP για να τα πιεις σε κάποιο μπαράκι, χωρίς να σε νοιάζει αν θα θυμάσαι οτιδήποτε την επόμενη μέρα. Δεν χάνεις τον χρόνο σου ακούγοντάς το, αλλά δεν κερδίζεις και κάτι.

https://www.facebook.com/gloriavoltrock/

370

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.