FUZZRIDER ”RELEASE LIVE PARTY” | Special Guest: Hrach Altunyan | 12.05.2023 at An club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΜΑΙΟΥ at AN club!

FUZZRIDER
”RELEASE LIVE PARTY”

”Μία ωδή στο Rock που αγαπήσαμε”!

Special Guest: Hrach Altunyan

Doors:21:00 – Dmg: 10e
Fb event: https://www.facebook.com/events/1625186547929447/

To Αθηναϊκό heavy blues τρίο των FUZZRIDER είναι το νεοσύστατο μουσικό project του Jim Lord (Lord 13, Madlef). Τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας αποτελούνται από παλιές και γνώριμες καραβάνες της εγχώριας rock σκηνής: Nick Giannoulis (One Man Drop, Blame Canada, Nochnoy Dozor) Bass Guitar, Brian Veletzas (Captain Brain) Drums.

Heavy ήχος, εύπεπτες και βρώμικες blues συγχορδίες, groovy ρυθμοί και επιβλητικά και οργιώδη δωδεκάμετρα που σε ταξιδεύουν στην έρημο, το debut album των FUZZRIDER είναι το νέο διαμάντι της εγχώριας rock δισκογραφίας και είναι σίγουρο πως το συγκρότημα θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα.

Music/Lyrics: FUZZRIDER
Production: Jim Spliff
Recording/Mixing/Mastering by John Vulgaris
Recorded @ Urban Sound Studios

Hrach Altunyan
Ο Hrach Altunyan είναι Αρμένιος τραγουδοποιός με επιρροές από την soul, blues και rock μουσική. Ξεκίνησε την μουσική του καριέρα το 2013, δημιουργώντας την μπάντα του “Hrach Altunyan Band”.

Το 2014 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο “Long Way Home”, το 2016 τον δεύτερο με τίτλο “Son of the Blues”, ενώ το 2022 κυκλοφόρησε το EP με τίτλο “3”.
Στα δέκα χρόνια της ενεργής του παρουσίας, έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό συναυλιών και έχει συμμετάσχει σε παγκόσμιας κλίμακας μουσικά event, ενώ έχει γράψει και soundtrack ταινίας μικρού μήκους.

Το τελευταίο διάστημα προετοιμάζει τον τρίτο του δίσκο, διατηρώντας αναλλοίωτες τις επιρροές του και προσθέτοντας νέα μουσικά στοιχεία.

Hrach Altunyan Band:
Hrach Altunyan – Κιθάρα/ Φωνή
Γιώργος Ζαρκαδούλας – Τύμπανα
Γιάννης Ζερβόπουλος – Κιθάρες
Φοίβος Ματζόγλου – Πλήκτρα
Γιώργος Μπάρκας – Μπάσο
Δημήτρης Παντελιάς – Σαξόφωνο

481