FOUR SIDES OF STRANGE: Νέο video

NEWS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Four Sides Of Strange, είναι ένα νεοσύστατο σχήμα από την Αθήνα.

Το βασικό είδος έκφρασης τους είναι η heavy rock μουσική, επειδή όμως τους αρέσουν κι άλλα είδη, αποφάσισαν να τα συνδυάσουν: να πάρουν τις μουσικές που τους αρέσουν και να τις ντύσουν με φωνητικά γεμάτα ενέργεια, high gain κιθάρες, βαρύ μπάσο και δυνατά drums.

Το πρώτο τους κομμάτι ήταν μια ιδέα που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια του Covid lockdown, και ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Είναι διασκευή του γνωστού κομματιού Ocean Eyes από την Billie Eilish και παρακάτω μπορείτε να δείτε το video.

Το συγκρότημα απαρτίζεται από τέσσερα μέλη, τον Γιώργο Μυλωνά στη φωνή και κιθάρα, τον Νίκο Χριστόλη στην κιθάρα, την Σταυρούλα Κυβέλου στο μπάσο και τον Περικλή Ρούσση στα τύμπανα.

Λίγα λόγια για τη μπάντα:

Ο Γιώργος αν και τραγουδιστής του σχήματος, έχει δουλέψει περισσότερο ως μουσικός παραγωγός και session κιθαρίστας. Οι συμμετοχές του ως κιθαρίστας συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων τους Foolstop και τις προσωπικές δουλειές του Mike Livas, ενώ ως παραγωγός έχει κυκλοφορήσει δουλειές με σχήματα όπως οι Rhodium. Το πάθος του για τον φωτογραφία τον οδήγησε να ασχοληθεί με την κινηματογράφηση, και μετράει πολλές συνεργασίες με καλλιτέχνες ως videographer.

Ο Νίκος έχει στο παρελθόν συμμετοχές ως κιθαρίστας στους Ghost Season, Potergeist, και μπάσο στους BLML του Γ. Καρανικόλα (Last Drive), ενώ ως παραγωγός και μηχανικός ήχου έχει επιμεληθεί τις δουλειές των Ghost Season, Side Effects, Lost Arcadia, the Drobz, Alien Within. Οι τωρινές του μουσικές συνεργασίες συμπεριλαμβάνουν τους Afterblood και τους Spiral Meth, και ταυτόχρονα εμπλουτίζει τις κιθαριστικές του γνώσεις υπό την μαθητεία του Γιάννη Παπαδόπουλου (Scott Stapp, solo artist).

Η Σταυρούλα αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, παίρνοντας πτυχίο στο κλασικό πιάνο, μεταπήδησε στον χώρο του rock μπάσου ως μαθήτρια του Χρήστου Κεχρή και του Γιώτη Κιουρτσόγλου. Παρά τον λίγο χρόνο που ασχολείται με το μπάσο, στις συνεργασίες της μετράει τις Croque Madame – house band στo the2night show του Γ. Αρναούτογλου, και το προσωπικό σχήμα του Θ. Καλλίρη. Όταν δεν γκρουβάρει με το μπάσο της, ασχολείται με τη γραφιστική με το ψευδώνυμο Princess Consuela.

Ο Περικλής σπούδασε Τύμπανα στην Ακαδημία μοντέρνας μουσικής του Μιλάνου, ενώ τώρα διευρύνει περαιτέρω την γνώση του στα τύμπανα κάτω από την καθοδήγηση του Φώτη Μπενάρντο (Six for Nine, ex Septic Flesh). Αν και λάτρης του βαρύ ήχου, δεν περιορίζεται σε ένα είδος και κυμαίνεται σε όλο το φάσμα της μουσικής, έχοντας εμφανιστεί στους Black Yet Full Of Stars , Zero to Nothing, Keepers Of Jericho (Helloween cover band), Phantom Limb, Spiral Meth, στις ομάδες κρουστών της Artventure Productions, και στην τηλεοπτική εκπομπή Your Face Sounds Familiar.

Links:

Spotify: https://open.spotify.com/album/0MjeqxgLvqmt4dIxcM0TZc
Apple music: https://music.apple.com/…/alb…/ocean-eyes-single/1525217120…
iTunes: https://music.apple.com/…/alb…/ocean-eyes-single/1525217120…
Google Play: https://play.google.com/…/album/Four_Sides_of_Strange_Ocean…
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/163356692

329