FOO FIGHTERS: Δείτε τη συναυλία τους στο Madison Square Garden

Οι Foo Fighters, τον Ιούνιο του 2021, έπαιξαν ζωντανά μπροστά σε 15000 εμβολιασμένους οπαδούς τους, στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

Το εν λόγω live διαρκεί πάνω από δυόμιση ώρες και πλέον είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα online!

Απολαύστε ολόκληρη την εμφάνιση των Foo Fighters παρακάτω:

  1. “Times Like These”
  2. “The Pretender”
  3. “Learn to Fly”
  4. “No Son of Mine”
  5. “The Sky Is a Neighborhood”
  6. “Shame Shame”
  7. “Rope”
  8. “Run”
  9. “My Hero”
  10. “These Days”
  11. “Medicine at Midnight”
  12. “Walk”
  13. “Somebody to Love” (Queen cover)
  14. “Monkey Wrench”
  15. “Arlandria”
  16. “Breakout”
  17. “Creep” (Radiohead cover) (with Dave Chapelle)
  18. “All My Life”
  19. “Aurora”
  20. “This Is a Call”
  21. “Best of You”
  22. “Making a Fire”
  23. “You Should Be Dancing” (Bee Gees cover)
  24. “Everlong”