FM: Εξώφυλλο, tracklist και official video από τον νέο τους δίσκο

Οι melodic hard rockers FM επιστρέφουν με το 13ο full length τους.

Τίτλος του θα είναι “Thirteen” κι αναμένετα στις 18 Μαρτίου από τη Frontiers Music srl, με την παραγωγή να έχει αναλάβει η ίδια η μπάντα.

Μέσα από τη νεά αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official video για το κομμάτι “Waiting on Love”:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Thirteen”:

  1. Shaking The Tree
  2. Waiting On Love
  3. Talk Is Cheap
  4. Turn This Car Around
  5. Love And War
  6. Long Road Home
  7. Be Lucky
  8. Every Man Needs A Woman
  9. Just Got Started
  10. Fight Fire With Fire
  11. Be True To Yourself