FIT FOR AN AUTOPSY: “Oh What the Future Holds”

Είδος: Deathcore
Δισκογραφική: Nuclear Blast Records
Ημ. Κυκλοφορίας: 14 Ιανουαρίου 2022

Η νέα χρονιά δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για το σεξτέτο από το New Jersey!

Το “The Sea Of Tragic Beasts” του 2019 άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και το σχήμα δείχνει να μην επαναπαύεται, μιας και το έκτο κατά σειρά full length του, “Oh What the Future Holds” μπαίνει αβίαστα κι αβαβά στις top κυκλοφορίες του συγκροτήματος, βάζοντας το 2022 σε deathcore τροχιά.

Το νέο album έχει όλα όσα θα ήθελες να ακούσεις σήμερα από τους Fit For an Autopsy, οι οποίοι παρότι έχουν κατασταλάξει στο ύφος τους, φροντίζουν να εξελιχθούν στα πλαίσια που εκείνοι ορίζουν, καταφέρνοντας να ωριμάσουν και να ανέβουν level με χαρακτηριστική ευκολία τα τελευταία χρόνια.

Έτσι, το “Oh What the Future Holds”, αποτελεί τη λογική μουσική συνέχειά τους, η οποία έχει ανοδική πορεία και παρουσιάζει ένα σύνολο μεστών συνθέσεων, που για τους λάτρεις του ήχου, θα αποτελέσει ηχητικό βάλσαμο και θα τους συντροφεύσει για καιρό.

Βιρτουοζικό, γκρουβάτο, γλυκά χαοτικό, σλατζάτο, βρώμικο αλλά συνάμα αισθαντικό σε σημεία, με τις επιθετικά καθαρτικές ερμηνείες του Joe Badolato να συντροφεύουν τις καθόλα τεχνικές συνθέσεις του δίσκου.

Το “Oh What the Future Holds” είναι πραγματικά καλό και πάνω από όλα ώριμο, με συνθέσεις όπως “Pandora”, “Far from heaven”, “In Shadows”, “Two Towers”, “Savages” και φυσικά το σχεδόν 7λεπτο έπος “The Man that I Was Not”, να σε πιάνουν από το μαλλί και να σου βγάζουν με το ζόρι τον ντεθκορά από μέσα σου.

Ένας εμπνευσμένος δίσκος για σκεπτόμενους ακροατές, που εν έτει 2022 ζητούν κάτι παραπάνω από το ιδίωμα.

855

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.