ENFORCER: Artwork, tracklist και video από το νέο live album


Οι Σουηδοί heavy metallers Enforcer πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα νέο live album το οποίο ηχογραφήθηκε κατά την εμφάνιση της μπάντας στο Mexico City το 2019.

Ο τίτλος του είναι “Live By Fire II” και θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου μέσω της Nuclear Blast Records

Σαν πρώτο δείγμα δόθηκε στη δημοσιότητα το video για το single “From Beyond” το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.,

H tracklist του “Live By Fire II”:
1 Die For The Devil
2 Searching For You
3 Undying Evil
4 From Beyond
5 Bells Of Hades + Death Rides This Night
6 Zenith Of The Black Sun
7 Live For The Night
8 Mesmerized By Fire
9 One Thousand Years Of Darkness
10 Guitar Solo + City Lights Jam
11 Scream Of The Savage
12 Drum Solo
13 Run For Your Life
14 Take Me Out Of This Nightmare
15 Destroyer
16 Katana
17 Midnight Vice

Οι Enforcer είναι οι:
Olof Wikstrand – φωνητικά, κιθάρες
Tobias Lindqvist – μπάσο
Jonas Wikstrand – drums
Jonathan Nordwall – κιθάρες

Facebook: https://www.facebook.com/enforcerofficial