ELECTRO VAMPIRES + SCREAMING DEAD BALLOONS: Ζωντανά στο Skyland στη Λάρισα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου σε ένα καινούριο συναυλιακό χώρο στην πόλη… στο skyland live music venue (πρώην Πασάγιο) φιλοξενούμε φίλους καλούς και αγαπημένους!
Είστε καλεσμένοι όλοι να χορέψουμε και να ψυχεδελιστούμε όπως παλιά!!

Electro Vampires
Δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το 2010 και δεν το μετάνιωσαν ακόμη. Έχοντας ο καθένας το δικό του μουσικό παρελθόν δεν κρύβουν τις ξεχωριστές μουσικές τους καταβολές, αλλά έχουν κοινό στόχο την καλή μουσική που γίνεται ταυτόχρονα διαφορετική, απροσδόκητη και μοναδική στα μάτια των πιστών φίλων τους.
Οι Electro Vampires αποτελούνται από τα τρία εναπομείναντα μέλη των Ground Control, Lens (κιθάρα), Go Sha (πλήκτρα), και Y.O.P.J. (τύμπανα). Μαζί τους έχουν τον Nicola, μπασίστα των Roundlights, και τον Sugar στα φωνητικά. Η χημεία τους; Βασισμένη στα πιο dark μονοπάτια της μουσικής, με έντονα στοιχεία post-punk, αλλά και μελωδίες που αποτυπώνουν έντονα συναισθήματα «τσαλακώνονται» ανάμεσα σε νότες και στίχους.

Το πρώτο album τους με τίτλο «Behind the eyes of the Shadow» κυκλοφόρησε το 2013, εκφράζοντας την μουσική τους φιλοσοφία. Την παραγωγή του συγκεκριμένου άλμπουμ έκαναν οι ίδιοι μαζί με τον Νικόδημο Τριαρίδη, ενώ η ηχογράφηση έγινε στο Sonic Ark studio. Αυτό που δεν ξεχνά κανείς από τα δισκογραφικά τους βήματα είναι η ευρύτερη αισθητική τους και η έμφαση που δίνουν στο εικαστικό κομμάτι κάθε δουλειάς τους.
Οι Electro Vampires έχουν στο ενεργητικό τους μια σειρά από σπουδαία live άλλοτε με τη δική τους σφραγίδα κι άλλοτε σε συνεργασία με σημαντικούς καλλιτέχνες της rock σκηνής όπως ο Peter Hook των Joy Division, οι Puressence, οι Ozric Tendacles και οι Pierced Arrow. Πολύ συχνά καταγράφουν τις πρόβες τους, μιας και ανήκουν στις μπάντες που πειραματίζονται, αυτοσχεδιάζουν και επενδύουν στις εμπενεύσεις των δυνατών στιγμών τους.
Η δίψα τους για ζωντανές εμφανίσεις αποτυπώνεται έκδηλα στους στίχους των τραγουδιών τους και αποτελούν το πιο χαρακτηριστικό τους μότο: “The Vamps are coming … thirsty for more !!!”

Electro Vampires team:
Lens (κιθάρα)
Go Sha (πλήκτρα)
Y.O.P.J. (τύμπανα)
Nicola (μπάσο)
Sugar (vocals)

Screaming Dead Balloons
Βάλτε στο μπλέντερ μια μικρή δόση Kraut Rock, ανακατέψτε με ψυχεδελικά riffs και πετάξτε το μίγμα στην βαθιά θάλασσα του ροκ εν ρολ …
Αυτοί είναι οι Screaming Dead Balloons!!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
Ωρα Έναρξης: 21.00
Προπώληση: 7€
Ταμείο: 10€
Σημεία προπώλησης: Snuff, στο Περίπου

FB Event: https://www.facebook.com/events/s/electro-vampires-screaming-dea/270259061646465/

318