Η.Ε.Α.Τ: Ανακoίνωσαν νέο frontman

NEWS

The Lord giveth and the Lord taketh away.” Έτσι ξεκινάει το δελτίο τύπου στο οποίο οι Σουηδοί hard rockers Η.Ε.Α.Τ ανακοίνωσαν την αποχώρηση του τραγουδιστή τους Erik Grönwall και την αντικατάσταση του με τον πρώτο τους τραγουδιστή Kenny Leckremo που είχε τραγουδήσει στα πρώτα τους δύο album H.E.A.T (2008) και Freedom Rock (2010).

Τα νέα αυτά έρχονται μετά το πετυχημένο έκτο studio album ”H.E.A.T II” που περιλαμβάνει τα singles ”Dangerous Ground”, ”Rock Your Body”, ”Rise”, ”Come Clean” και ”One By One”.

Οι υπόλοιποι Η.Ε.Α.Τ σχολίασαν την απόφαση του Erik να αποχωρήσει από το συγκρότημα με τα παρακάτω λόγια:
Πρώτα από όλα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Erik για όλη την τρελή διασκέδαση και όλα τα επικά ταξίδια τα τελευταία 10 χρόνια. Μαζί κάναμε τους Η.Ε.Α.Τ αυτό που είναι σήμερα. Επίσης θέλουμε να καλωσορίσουμε πίσω το ιδρυτικό μέλος και original τραγουδιστή Kenny Leckremo στη μπάντα. Ανυπομονούμε να γράψουμε το νέο κεφάλαιο της ιστορίας των Η.Ε.Α.Τ μαζί.”.


Ο Erik Grönwall δήλωσε για την αποχώρηση του: “Οι Η.Ε.Α.Τ είναι το μέρος που μεγάλωσα σαν άτομο, τραγουδιστής και frontman. Τα παιδιά με πήραν στη μπάντα και με πίστεψαν πιο πολύ από ότι πίστεψα στον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι αιώνια ευγνώμων για αυτό. Κύριοι, ήταν χαρά μου να περιοδεύω στον κόσμο μαζί σας. Έμαθα πολλά από εσάς και με κάνατε δυνατότερο. Ανυπομονώ να χτίσω περισσότερες αναμνήσεις μαζί σας, αλλά όχι συλλογικά ως H.Ε.Α.Τ”.

Οι Η.Ε.Α.Τ είναι οι:
Kenny Leckremo – φωνητικά
Dave Dalone – κιθάρα
Jimmy Jay – μπάσο
Jona Tee- πλήκτρα
Don Crash- τυμπανα

Facebook: https://www.facebook.com/heatsweden/

Homepage: http://www.heatsweden.com/

272