DULL GAS: Παρουσιάζουν το signle “Kάποια Μέρα”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη επιστρέφει με το 5o κατά σειρά single του θέλοντας να ταράξει τα νερά της ελληνόφωνης ροκ σκηνής.

Ένα τραγούδι που μιλάει για την μοναξιά, τη φυγή, την απόγνωση αλλά και την πάλη του ανθρώπου να σπάσει τα δεσμά κάθε είδους.

Η “Kάποια Μέρα” των Dull Gas έφτασε και πλαισιώνεται από ένα εξαιρετικό βίντεο κλιπ σε ρετρό στυλ με την υπογραφή του Τόμη Βρακά.

Το συγκρότημα
Οι Dull Gas (νταλ γκας) δημιουργήθηκαν το 2014 στη Θεσσαλονίκη.
Στην παρούσα τους μορφή αποτελούνται από τους: Βαλάντη Μαυρίκη – Φωνητικά, Νίκο Κασαπίδη – Κιθάρα, Μάκη Σαλμανίδη – Κιθάρα, Σταύρο Αρναούτογλου – Μπάσο και Βασίλη Κρητικόπουλο – Ντράμς.

Έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε όλες τις γνωστές σκηνές της Θεσσαλονίκης, όπως Καφωδείο, Ελληνικό, Δέντρο στο Μπαρ, Malt n’ Jazz, Blue Barrel, Άβατο Live stage, Eightball κ.α., καθώς και σε φεστιβάλ, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Το Νοέμβριο του 2019 κυκλοφόρησαν το πρώτο video single με τον τίτλο “Λύτρωση” μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Final Touch. Έκτοτε κυκλοφόρησαν ως ανεξάρτητες παραγωγές ακόμη 3 video singles, με τους τίτλους “Φευγάτος”, “Baby” και “Ολοκαίνουρια Φτερά”.

Και φτάσαμε στο σήμερα! Φτάσαμε στην “Κάποια Μέρα”.
Παρακολουθήστε εδώ το βίντεο κλιπ.

DULL GAS on FB: https://www.facebook.com/dullgas/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/dullgasband/
WEB: https://www.dullgas.gr/

195