Dub Pistols | Σάββατο 20 Μαΐου | Arch

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Enter Events & TMR Entertainment Present:
DUB PISTOLS

Opening Act: Babo Koro

After Party:
Aries [Born on the Road/ UK]
Fleck | Bass Delight
SGT. Rookie | MC Yinka

Σάββατο 20 Μαΐου

ARCH Club – Live Stage
Ελασιδών 6, Γκάζι

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Early bird: 15€ | Presale: 18€ | Box Office: 20€
After Party: 8€ | Starts: 00:00

Οι Dub Pistols ένα από τα πιο γνωστά punk & ska acts του πλανήτη, θα βρεθούν το Σάββατο 20 Μαΐου στο Arch για να προσφέρουν ένα εκρηκτικό και καθηλωτικό live. Οι αξεπέραστοι αυτοί dub πιστολάδες έρχονται, έπειτα από 4 ολόκληρα χρόνια, για ένα ταραχώδες, γεμάτο σαματά party, που αναπόφευκτα θα μας απογειώσει! Το κλίμα θα προετοιμάσουν οι Babo Koro μπλέκοντας ιδανικά τη παραδοσιακή μουσική του τόπου μας, τα βαλκανικά ποικίλματα και τις πολυφωνίες με την αίσθηση του swing, τη τσιγγάνικη περιπλάνηση και τη λαϊκή απλότητα και θα μας παρασύρουν σε ένα εκρηκτικό ταξίδι γεμάτο χορευτική διάθεση και μουσικές εναλλαγές που ακροβατούν μεταξύ γλεντιού και συναυλίας. Μετά τους Babo Coro ετοιμαστείτε για το αχαλίνωτο Dub Pistols μείγμα από reggae, ska, punk, hip-hop, breaks, beats και drum ‘n’ bass, ένα υπερθέαμα γεμάτο dub σεισμικές δονήσεις εκρηκτικά χάλκινα, επικά ντραμς και μπάσα. Στις αποσκευές τους φέρνουν το ολόφρεσκο νέο album τους με τίτλο “Frontline” [2023] που αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι οι Dub Pistols είναι πραγματικοί δάσκαλοι της τέχνης τους.

Μετά το τέλος της εμφάνισης των Dub Pistols θα ακολουθήσει after party με τον ανερχόμενο Aries και τους Fleck, Bass Delight, SGT. Rookie και MC Yinka. Το after Party ξεκινά στις 00:00 για όσους θέλουν να έρθουν μετά τη συναυλία κι έχει είσοδο 8€. [Περισσότερες Πληροφορίες στο Link που ακολουθεί].

Κατεβάστε το Press Kit της συναυλίας από το παρακάτω Link: Dub Pistols | Press Kit Athens

Official Facebook Event: https://www.facebook.com/events/167142572492256

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr και του δικτύου καταστημάτων: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

E-Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link: https://www.viva.gr/tickets/music/dub-pistols-live-in-athens-20-may-arch/

296