DORIAN SHROOM: Παρουσιάζουν το single “Carved In Stone”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξάνθη, Φεβρουάριος 2024 – Κλείνοντας το μάτι στην αρχαία ελληνική τραγωδία και την παραδοσιακή μουσική, οι Dorian Shroom εφαρμόζουν την prog αισθητική τους σε μία ιστορία γεμάτη λυρισμό, στιβαρούς ρυθμούς και κολλητικές μελωδίες. Στόχος τους; Να επαναλάβουν το αιώνιο και απολύτως απαραίτητο στο σήμερα μήνυμα της ελευθερίας του πνεύματος και της αμφισβήτησης κάθε εξουσίας για χάρη της αλήθειας.

Τα μέλη της μπάντας μας είπαν: “Στόχος μας ήταν για άλλη μία φορά να οδηγήσουμε τους φίλους του συγκροτήματος σε μία εμβαθυμένη μουσική εμπειρία που όχι μόνο αποτίει φόρο τιμής στις επιρροές μας, αλλά φέρνει και μία ανανεωμένη προσέγγιση σε αυτές. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με φιλοσοφία “κάν’το μόνος σου” με την ίδια αυτονομία, αλλά και με περισσότερους πια συνεργάτες, προκειμένου να αποδώσουμε το ηχητικό αποτέλεσμα που είχαμε φανταστεί.”

Η μπάντα, γνωστή για την προσήλωση στην αυθεντικότητα και την αντισυμβατική τους τεχνική, διαμόρφωσε το “Carved In Stone” στα home στούντιο των μελών. Από τη σύνθεση μέχρι την τεχνική επεξεργασία, και την μίξη, κάθε πτυχή της παραγωγής αντανακλά την αφοσίωση της μπάντας στο να διατηρεί τον καλλιτεχνικό προσανατολισμό πάνω στην ουσία του έργου της. Τα τύμπανα ηχογραφήθηκαν στο στούντιο του Γιάννη Βαρελίδη και το Mastering έγινε (αυτή τη φορά όχι σε… αυτοκίνητο) από τον John Mcris & Hell’s Kitchen Studios. Το εξώφυλλο και το lyric Video επιμελήθηκε ο Αρμόν Στεπάν.

Οι Dorian Shroom προσκαλούν τους λάτρεις της καλής μουσικής να βυθιστούν στα πλούσια στρώματα του κόσμου τους με το “Carved In Stone”. Το single είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες streaming και υπόσχεται ένα ακόμη ακουστικό ταξίδι που ξεπερνά τα όρια του genre.

Follow/ contact Dorian Shroom:

dorianshroom@gmail.com

https://www.instagram.com/dorianshroom/

https://www.facebook.com/Dorianshroom

https://dorianshroom.bandcamp.com/track/carved-in-stone

276