DISHÖNOR: “Chain Reaction, Mass Extinction”

EP

Είδος: Crust/Punk
Εταιρεία: SAORS / Aspects Of Noise / Self
Ημ. Κυκλοφορίας: 8 Μαρτίου 2024

Ορέγεσαι d-beat; Όταν σου λένε “Axe”, εσύ αμέσως σκέφτεσαι “Grinder” και όχι το γνωστό αποσμητικό; Ε τότε οι Dishönor είναι για εσένα!

Οι τέσσερις πανκς, με βάση τη Θεσσαλονίκη, έρχονται με τo νέο τους 10ιντσο ep για να μας θυμίσουν τι εστί crust. Αλλά εννοώ κανονικό crust. Δυσωδία, όγκος, αποτροπιασμός. Όχι μελοδράματα και λοιπά νερόβραστα.

Με έξι κομμάτια σε ένα τέταρτο μουσικής καταστροφής, μοιράζονται μαζί μας τους κοινωνικο-πολιτικούς προβληματισμούς τους σχετικά με όλα τα δεινά που ακόμα μαστίζουν τον κόσμο μας, με όχημα το απόλυτο ripper crust. Το αυτί μας πιάνει επιρροές από Disclose, Discard, Hellshock Driller Killer, Doom (για να αναφέρουμε μερικές ενδεικτικά), όλες μαζί μαγειρεμένες στην εντέλεια και καρυκευμένες με ολίγη από grind.

Μια κυκλοφορία (και μπάντα) με απόλυτα DIY χαρακτήρα, που μας υπενθυμίζει ότι μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, να το κάνουμε με φίλους μας. Και μάλιστα καλά.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. What you see is what you get. Total support!

Bandcamp: https://dishonorcrust.bandcamp.com/album/chain-reaction-mass-extinction-ep

234

Avatar photo
About Δημήτρης Κωνσταντινίδης 50 Articles
Ερωτευμένος με το σκληρό metal από μικρή και ευαίσθητη ηλικία, όταν μια μοιραία στιγμή άκουσε το "Ride The Lightning" από παλιά κασέτα Maxell. Έπειτα ανακάλυψε τους Slayer και έπαθε πώρωση σε βαθμό μανίας. Μουρμουράει συνεχώς κάποιο riff και παίζει ρυθμούς drums με τα δάχτυλά του. Με ιδιαίτερη αδυναμία επίσης: στο black metal, σε οτιδήποτε obscure, στο d-beat, στον ζύθο, στις grim μέταλ πόζες, στον Stanley Kubrick, στον Dario Argento, στο DIY, στις ωραίες μυρωδιές. A metalhead to the punks, a punk to the metalheads.