DEVIN TOWNSEND: Ανεξάντλητο output για το “Quarantine Project”

NEWS

Δίχως ανάπαυλα και με περίσσειο μεράκι ο Καναδός μουσικός μετουσιώνει τις καθημερινές του στιγμές στο live streaming (https://www.twitch.tv/devin_townsend) σε νέα κεφάλαια του “Quarantine Project” ανεβάζοντας αυτή τη φορά ρυθμούς και δίνοντας μας δύο ακόμα singles με ισάριθμα video clips, τα “Stampys Blaster!” και “Honeybunch”.

Στο πέμπτο κατά σειρά κυκλοφορίας “Stampys Blaster!”, ο Devin Townsend αναλαμβάνει όλα τα όργανα πλην των τυμπάνων, τα οποία είναι ευγενική χορηγία του 66Samus (https://www.youtube.com/channel/UC3unJShm6iXtw9QgDnb9KPg) ενώ το animation είναι εμπνεύσεως FlackoWeasel. Η σύντομη αυτή σύνθεση ενδέχεται να θυμίσει σε κάποιους ημέρες Strapping Young Lad, με πολύ πιο wholesome στίχους.

Το “Honeybunch” αποτελεί μια πολύ ευχάριστη σύμπραξη μεταξύ ταλαντούχων μουσικών, αφού τα φωνητικά αναλαμβάνει η Che Aimee Dorval και τα τύμπανα ο Federico Paulovich, οι οποίοι είναι πολύ καλοί φίλοι του Devin Townsend. Η δημιουργία του video clip πιστώνεται κυρίως στον Wayne Joyner, παρά τις κάποιες «καλλιτεχνικές» παρεμβάσεις του Καναδού μουσικού.

155