DEMISER: “Slave to the Scythe”

ALBUM

Είδος: Blackened Thrash metal
Εταιρια:Metal Blade Records / Blacklight Media Records
Ημ. κυκλοφορίας: 23 Αυγούστου 2024

Εξώφυλλο με θυμωμένο διάολο στην κόλαση έχουμε οπότε, συνδυάζοντας το με την έννοια Blackened Thrash metal, περιμένουμε μουσική ταχεία, σκοτεινή και βλάσφημη.

Οι Demiser είναι πέντε τύποι από τη Νότια Καρολίνα που μάλλον, “λήστεψαν” μια αντίκα-αυτοκίνητο και ψείρισαν τις κασέτες κάποιου παλαιοσατανιστή metalhead. Η συλλογή που “δανείστηκαν” λοιπόν, περιείχε Sarcofago, Sodom, Possessed και Slayer, με αποτέλεσμα να φτιάξουν ένα συγκρότημα που αναβιώνει την μπλακοθρασίλα των 90s (Aura Noir, Bewitched, Gehennah), πηδώντας έτσι στο βαγόνι με μπάντες όπως οι Toxic Holocaust, Hellripper, Midnight.

Δεύτερη ολοκληρωμένη προσπάθεια για τους Αμερικανούς Demiser, οι οποίοι μέσα σε 40 λεπτά τιμούν το metal και δίνουν στους ορκισμένους old school οπαδούς του κάτι που θα τους γεμίσει νοσταλγία και ευτυχία.
Μουσική, ποιημένη ακολουθώντας το μυστικό εγχειρίδιο, που παραπέμπει ξεκάθαρα στο λεγόμενο πρωτοκυματικό black metal, χωρίς να κρύβει εκπλήξεις ή να προσπαθεί να αποδείξει τη βιρτουοζιτέ των μελών των Demiser.

Το “Slave to the Scythe” είναι ταμάμ για τους ακολούθους του είδους, με όμορφες μελωδίες και ευφυή leads, και περιέχει κομμάτια που θα σταθούν όμορφα σε ένα υγρό υπόγειο με κόσμο που θα καταπίνει μπίρες, όμως, δυσκολεύομαι να πιστέψω πως θα μνημονεύονται μετά από χρόνια. Είναι και αυτή η γαμημένη, η υπερπροσφορά πλέον.

Facebook: https://www.facebook.com/demiserofficial/
Bandcamp: https://demiser.bandcamp.com/
Instagram: https://www.instagram.com/demiserofficial/

203
Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2160 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*