CRYSTAL TEARS: Παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι

Οι Crystal Tears, επιστρέφουν 4 σχεδόν χρόνια μετά το “Decadence Deluxe” και παρουσιάζουν το νέο τους κομμάτι.

Τίτλος του είναι “Crawl Into Your Grave” και το ύφος του είναι διαφορετικό από ό,τι μας έχουν συνηθίσει οι Crystal Tears.

Ακούστε το κομμάτι παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Για την παραγωγή καθώς και τη μίξη και το mastering, υπεύθυνος είναι ο Χρυσάφης Ταντανόζης (drummer της μπάντας) στο Crystal Tears studio.

Τα φωνητικά ηχογραφήθηκαν από τον Nick Ziros στα Meridian Dawn Studios.
https://www.instagram.com/meridiandawnstudios/

Τη μουσική σύνθεση ανέλαβαν ο κιθαρίστας Κώστας Σώτος με τον Χρυσάφη Ταντανόζη ο οποίος συνέβαλε και τη στιχουργία με τον τραγουδιστή Antony Hämäläinen.

Το artwork είναι μια δημιουργία του Yan Sek.
http://www.yansek.net/

Λίγα λόγια για την μπάντα
“The world’s a stage, we plug & play”!

Δημιουργημένοι από τον drummer Χρυσάφη Ταντανόζη και σταθερά εξελισσόμενοι από τα πρώτα demos έως τις τελευταίες τους δουλειές, οι Crystal Tears κατάφεραν να αφήσουν το στίγμα τους ως ένα από τα πιο ποιοτικά ευρωπαϊκά heavy metal σχήματα.

Η προηγούμενη δουλειά τους “Hellmade”, σε παραγωγή του R.D. Liapakis (Mystic Prophecy, Suicidal Angels κ.α.), ήταν Νο1 καλύτερο album της Massacre Records τη χρονιά κυκλοφορίας του, με τη συμμετοχή του Ron “Bumblefoot” Thal (πρώην Guns N’ Roses, Sons Of Apollo κ.α..) και των ηθοποιών Lew Temple (του φημισμένου “The Walking Dead”) και Lou Taylor Pucci (Evil Dead) και πραγματοποίησαν την ευρωπαϊκή περιοδεία τους (με τους Mystic Prophecy), ακολουθούμενη από τη δική τους headline ελληνική περιοδεία και μερικές ακόμη εμφανίσεις με τον Gus G. (Firewind / πρώην κιθαρίστας στην μπάντα του Ozzy Osbourne).

Έχοντας αποκτήσει μεγάλη φήμη για την απόδοσή τους στη σκηνή και μέσω των ανθεμικών κομματιών του τελευταίου τους album “Decadence Deluxe”, οι Crystal Tears επανήλθαν αρχικά με το single “Ghostdance” και πρόσφατα με το “Crawl Into Your Grave”.

Το κουιντέτο προσφέρει υψηλής ποιότητας metal μουσική, μια κατάθεση καρδιάς και ψυχής, καταφέρνοντας να ακούγεται συνεχώς φρέσκο και εμπνευσμένο. Οι Crystal Tears ήταν πάντα πρωτότυποι. Και αυτός ο μοναδικός συνδυασμός δυναμικής, επιθετικότητας και αρμονίας, τους παρουσιάζει συνεχώς σε νέο κοινό σε όλο τον κόσμο. Και όπως λέει και ο καλός φίλος Ryan Roxie (Alice Cooper, Slash’s Snakepit κ.α.)… “all is rock”!

Και η ιστορία συνεχίζεται…

Δισκογραφία των Crystal Tears
Choirs Of Immortal (Pure Steel, 2006)
Generation X (7Hard, 2010)
Hellmade (Massacre, 2014)
Decadence Deluxe (Pride & Glory, 2018)

Οι Crystal Tears είναι οι:
Antony Hämäläinen – φωνητικά
Κώστας Σώτος – κιθάρες
Άνθιμος Μάντης – κιθάρες
Αλέξης Χαμαλίδης – μπάσο
Χρυσάφης Ταντανόζης – drums

https://www.facebook.com/crystaltearsband

998