COMMUNIC: Artwork, tracklisting και video από το νέο δίσκο


Οι Νορβηγοί progressive heavy/power metallers Communic, πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο τους album “Hiding From The World” στις 20 Νοεμβρίου από την AFM Records.

Η μπάντα, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο video για το ομώνυμο κομμάτι “Hiding From The World” το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το tracklisting του “Hiding From The World” είναι:
Plunder Of Thoughts
Hiding From The World
My Temple Of Pride
Face In The Crowd
Born Without A Heart
Scavengers Await
Soon To Be

Οι Communic είναι οι:
Erik Mortensen- Μπάσο
Tor Atle Andersen- Τύμπανα
Oddleif Stensland- Κιθάρα, Φωνητικά

Official Page: