CHRISTOFFEAR: “We All Have Our Daemons”

ALBUM

Είδος: Melodic Death Metal
Εταιρία: Ανεξάρτητη Κυκλοφορία
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 6 Φεβρουαρίου 2021

Οι Christoffear σχηματίστηκαν το 2020 από τον Χριστόφορο Μπούφα, ιδρυτικό μέλος των ανενεργών πλέον Hedon Cries (melodic death/doom metal) με τρεις επίσημες κυκλοφορίες, τα “Hate into Grief” (2003), “Affliction’s Fiction” (2007) και “The End of the Path is Nigh” (2011).

Το “We All Have Our Daemons” (2021) αποτελεί το δισκογραφικό ντεμπούτο των Christoffear και κινείται στο πλαίσιο του μελωδικού death metal. Συνθετικά είναι έξοχο και το άλμπουμ έχει ένα αέρα φρεσκάδας σε ένα αρκετά κορεσμένο μουσικό είδος. Κατακλύζεται από έξυπνα lead sections και η μουσική ροή του είναι αξιοζήλευτη. Δεν υπάρχει filler σύνθεση και η χρήση των πλήκτρων αρκετά συνετή δίνοντας θετικό πρόσημο στο συνολικό αποτέλεσμα. Αγαπημένες μου στιγμές από το ντεμπούτο τους είναι το “Hang Loose”, “Forgotten and Fallen”, “Death toll”, “We’re Descending” και το “Upon Me” το οποίο θεωρώ το “διαμαντάκι” του album. Eιδική μνεία θα κάνω για το κ@υλι@άρ!κο σόλο του “They Are In Your Mind”.

Οι Christoffear είναι μια πολλά υποσχόμενη μπάντα και το “We All Have Our Daemons” δικαιούται να χαίρει εκτίμησης και σεβασμού από ακροατές του μελωδικού death metal. Προτείνω ανεπιφύλακτα το σχήμα σε όλους όσους ακούνε metal και παροτρύνω την ακρόαση των τριών δισκογραφικών κυκλοφοριών από Hedon Cries.

Tracklist:
Come Out Alive
They Are In Your Mind
We’re Descending
Forgotten and Fallen
A Deal In Dark
Death Toll
Hang Loose
Upon Me
In The Den Of Sin
Lost And Nothing

Bandcamp: https://christoffear.bandcamp.com/
Website: https://christoffear.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Christoffear/
Instagram: https://www.instagram.com/christoffear.official/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtK5-yT8H7sAhAboQiF0j_Q

601

Avatar photo
About Γεώργιος Παντατοσάκης 16 Articles
Η μουσική είναι το καταφύγιο μου, η κιθάρα είναι η ερωμένη μου και οι stand my ground το πάθος μου