ΧΑΜΟΣ με το Golden R. Festival – Ξεπουλάνε τα τριήμερα εισιτήρια, σχεδόν SOLD OUT από δωμάτια η Ν. Αγχίαλος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΑΜΟΣ με το Golden R. Festival – Ξεπουλάνε τα τριήμερα εισιτήρια, σχεδόν SOLD OUT από δωμάτια η Ν. Αγχίαλος

Μεγάλη ζήτηση στα ξενοδοχεία του Βόλου, αυξάνονται οι σκηνές στο camping, δεκάδες οι επισκέπτες από γειτονικές χώρες!

Η καλή μέρα, λένε, από το πρωί φαίνεται και καταπώς όλα δείχνουν το φετινό Golden R. Festival έχει μιλήσει στις καρδιές των Ελλήνων και όχι μόνο metalheads. Τα early bird εισιτήρια, που ομολογουμένως είναι πάμφθηνα και ειδικά τα τριήμερα έχουν φτάσει στο 65% της διαθεσιμότητάς τους, με τις κλίνες στην περιοχή της Ν. Αγχιάλου να είναι σχεδόν SOLD OUT και η ζήτηση στα δωμάτια ξενοδοχείων του Βόλου να καταγράφεται ως ιδιαιτέρως αυξημένη. Ταυτόχρονα αυξάνονται και οι επισκέπτες που θα κατασκηνώσουν στον χώρο που εξασφάλισε η διοργάνωση για camping, μεταξύ των οποίων αρκετοί και από γειτονικές χώρες.

Βλέπετε το συναυλιακό πακέτο τριών εκ των σημαντικότερων και επιδραστικότερων συγκροτημάτων του εκάστοτε ιδιώματος που υπηρετούν, με πρώτους τους Νορβηγούς Mayhem -οι οποίοι πραγματοποιούν κάποιες αυστηρά επιλεγμένες εμφανίσεις για να γιορτάσουν τα 40 χρόνια ιστορίας του συγκροτήματος-, εν συνεχεία τους δημιουργούς του τευτονικού thrash metal Destruction αλλά και τους θρυλικούς Warlord, οι οποίοι εμφανίζονται για να τιμήσουν την μνήμη και την μουσική κληρονομιά του εκ των ιδρυτών του συγκροτήματος William J Tsamis, δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητο το κοινό.

Εάν τώρα στην θρυλική τριάδα προσθέσουμε και τους Suicidal Angels, Varathron, Sorcerer, GAEREA και Flames, μαζί με όλα τα υπόλοιπα συγκροτήματα, που συνολικά αριθμούν τα 22, όσο δηλαδή και τα χρόνια του φεστιβάλ, τότε αντιλαμβανόμαστε στο ακέραιο ότι φέτος ο Βόλος και το Golden R. Festival δοκιμάζουν τις αντοχές και τα όριά τους, προσφέροντας πραγματικά κάτι πάρα πολύ δυνατό και μάλιστα σε πάρα πολύ ανταγωνιστική τιμή, σε μία από τις ομορφότερες ομολογουμένως περιοχές του πλανήτη!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.goldenrfestival.com!

28