CB3: “Aeons”

ALBUM

Οι King Crimson του Malmo σημειώνει το δελτίο τύπου που συνοδεύει το τρίτο full length των Σουηδών CB3, “Aeons”. Σύντμηση του Charlottas Burning Trio που παίρνει το όνομα του από την ηγέτιδα τους, Charlotta Andersson, οι CB3 δραστηριοποιούνται δισκογραφικά από το 2015.

Ορχηστρικό παραλήρημα που τιμάει τους προγόνους του prog rock, Pink Floyd και King Crimson (για να μην κατεβάσουμε μια λίστα που θα φτάνει ως τους Camel) που ακούγεται σαν τους Monkey3 να πειραματίζονται με τις jazz δομές των Oresund Space Collective.

Χαμηλοκουρδισμένο Heavy rock σαν βάση, αλλά ο ιστός της μουσικής τους αράχνης σκεπάζει μια μεγάλη γκάμα που εκτείνεται από τους My Sleeping Karma ως τους Causa Sui.

Οι φίλοι του “μουγγού” heavy prog rock θα λατρέψουν το “Aeons” και την καλή του παραγωγή, χωρίς να περιμένουν ένα από τα επτά θαύματα βέβαια. Οι υπόλοιποι ας προτιμήσουν, κάτι με φωνητικά.

https://www.facebook.com/charlottasburningtrio/

1013

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.