Cayetano | 14.11 | Gazarte Ground Stage

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

CAYETANO 
Πέμπτη 14 Νοεμβρίου
Gazarte Ground Stage 

**Cayetano Live στοGazarte – 14 Νοεμβρίου 2024**

Ο γνωστός παραγωγός και μουσικός, Cayetano, επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή με την μπάντα του για μια μοναδική συναυλία στο Ground Stage του Gazarte στις 14 Νοεμβρίου 2024. Ένα ξεχωριστό βράδυ γεμάτο μουσική, ήχους και συναισθήματα, όπου – μαζί με τους συνεργάτες του –  θα παρουσιάσει ζωντανά κομμάτια από τη μακρά και επιτυχημένη δισκογραφία του.

Η Συναυλία
Η συναυλία αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς θα μαγνητοσκοπηθεί και ηχογραφηθεί, με στόχο τη μελλοντική κυκλοφορία ενός Live Album. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει αυτή την εμπειρία και να γίνει μέρος της επερχόμενης κυκλοφορίας, απολαμβάνοντας τις εκτελέσεις σε πραγματικό χρόνο.

Ο Cayetano στα πλήκτρα και τα samplersθα πλαισιώνεται από τέσσερις εξαιρετικούς μουσικούς, δημιουργώντας μια δυνατή μουσική ατμόσφαιρα που συνδυάζει ήχους από ηλεκτρονική, jazz, downtempo και άλλες επιρροές που χαρακτηρίζουν τη δουλειά του.

Η Μπάντα
Μαζί με τον Cayetano, στη σκηνή θα βρίσκονται:- Georges Perin – Φωνή- Θανάσης Dzingovic – Κιθάρα- Γιάννης Παρζιάλης – Μπάσο- Αλέξανδρος Μακατσέλος – Τύμπανα

Η μπάντα θα ερμηνεύσει κομμάτια από διαφορετικές περιόδους της καριέρας του Cayetano, με ιδιαίτερη έμφαση στη μουσική της τελευταίας δεκαετίας, που μεσολάβησε από τις προηγούμενες συναυλίες του, προσφέροντας νέες εκδοχές αγαπημένων κομματιών.

Προπώληση εισιτηρίων: 15 €
Box Office: 18€

Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης: 21:30

Με την υποστήριξη του KOSMOS 93.6

Κλείστε τα εισιτήριά σας και γίνετε μέρος αυτής της μοναδικής βραδιάς!
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ MORE.COM
11