BRING THE HOAX: “Bring the Hoax”

EP

Είδος: Alternative Rock
Εταιρεία: Lövely Records
Ημ. Κυκλοφορίας: 28 Οκτωβρίου 2022

Άλλη μια κυκλοφορία μας έρχεται από Σουηδία, και συγκεκριμένα από τους Στοκχολμέζους (Στοκχολμιανούς; Στοκχολμίτες;) Bring the Hoax. Το παρθενικό τους EP θα κυκλοφορήσει την 28η Οκτωβρίου, την ώρα που εμείς θα βγάνουμε τα μαχητικά μας και τους μαθητάς για παρέλαση (πόσο ακόμα αυτή η γραφικότητα;), και θα φέρει το όνομα της μπάντας.

20 πολύ ευχάριστα λεπτάκια, αγαπητέ αναγνώστα, τα οποία εύκολα θα γίνουν (και γίνανε) και 40, και 60. Το EP ξεκινάει φουλ ταξιδιάρικα, με το “Los Angeles” να δηλώνει έντονες επιθυμίες escapism, πράγμα με το οποίο δεν θα σταματήσω ποτέ να ταυτίζομαι. Μου έρχονται λίγο στο μυαλό οι Screaming Trees και μια γενικότερη post-grungίλα, με την οποία κλείνουν κιόλας με το Bushικό (την μπάντα, όχι τον W) “Down Below”, το οποίο βγάζει μπροστά και το μπάσο με πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

Στο ενδιάμεσο θα βρεις και powerpop-indie ευαισθησίες, ειδικά στα σημεία που χαμηλώνουν οι κιθάρες, οι οποίες όμως δεν παύουν ποτέ να έχουν τον πρώτο λόγο. Έντονη – καλώς εννοούμενη- ‘90s αμερικανίλα γενικά, και ένα ωραίο, σφιχτό αποτέλεσμα.

Περιμένουμε και από αυτούς το επόμενο βήμα με περιέργεια για το πώς θα απλώθεί αυτό το 20λεπτο σε φουλ δίσκο, τί παραπάνω θα δώσει και πως θα το διανθίσει. Το πρώτο δείγμα, πάντως, αφήνει το αυτί ιδιαιτέρως χαρούμενο.

Facebook: https://www.facebook.com/bringthehoax/
Instagram: https://www.instagram.com/bringthehoax/

505

Avatar photo
About Σόλωνας Εσκενάζης 92 Articles
Γεννημένος το '90, μελαχρινός, ψηλός, καστανά μάτια α σορι δεν είναι Τιντερ εδώ. Η μεγάλη αγάπη είναι το πανκ και τα παρακλάδια του αλλά χωρίς παρωπιδισμους, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα (αρκεί να είναι νόστιμη), less is more και η καλή η μπάντα απ' το live φαίνεται.