BICAMERAL MIND (“Awakening” – RELEASE LIVE SHOW) w/ ALIKO MEANS RED + AMALPHI | 06.01.2023 at AN CLUB

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Bicameral Mind – “Awakening”
(Album Release show Live)
at AnClub (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)
Special guests : Aliko Means Red / Amalphi
📍 Πόρτες : 20:30 ✨ Συναυλία ξεκινάει στις 21:20

🍭

🎟️ Είσοδος: 8€

Fb event : https://www.facebook.com/events/1182328529350371

Mε Heavy metal attitude το “Awakening”, των Bicameral Mind έρχεται για να αφυπνίσει τις αξίες, μια μουσικής επιρροής που ξεκινά απο τα πρότερα βήματα πολλών απο εμάς!

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, οι Bicameral Mind επιστρέφουν έπειτα από δύο χρόνια απουσίας στα συναυλιακά δρώμενα, με αφορμή την παρουσίαση του πρώτου τους EP με τίτλο “Awakening”. Την βραδιά θα προθερμάνουν δύο εξαίσιες ανερχόμενες μπάντες οι Amalphi και Aliko Means Red.

Bicameral Mind: το αθηναϊκό συγκρότημα είναι ενεργό από το 2017 και είναι προφανέστατα επηρεασμένο απο τα κλασσικά μονοπάτια του New Wave of British Heavy Metal και από Heavy Metal μπάντες όπως οι Iron Maiden, Motörhead, Angel Witch, Enforcer και άλλες του είδους. Ύστερα από τις πρώτες τους εμφανίσεις ακολούθησε η ηχογράφηση, καθώς και η κυκλοφορία του πρώτου τους EP με τίτλο “Awakening” (2020). Μετά την δίχρονη απουσία τους, επιστρέφουν στον χώρο για την παρουσίαση του δίσκου με νέο line up και ετοιμάζονται για την παραγωγή του πρώτου τους Full-length.

Special Guests θα είναι οι:

Amalphi:
Ένα μουσικό σχήμα από την Αθήνα με επιρροές από πολλά διαφορετικά είδη μουσικής (progressive psychedelic rock, folk,traditional music, jazz κ.α.). Είναι ενεργοί από το 2017 και έχουν κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ (Acheron 2019) και ένα πειραματικό ΕΡ (Aegina 2020). Μετά από σχεδόν δύο χρόνια ανάπαυλας επιστρέφουν με καινούργιες ιδεες και ηχοχρώματα με το ΕΡ τους (Valley-Serpent-Womb).

Aliko Means Red:
Οι Aliko Means Red είναι ένα Modern Alt-Rock σχήμα με έδρα την Αθήνα. Με επιρροές από desert rock, pop και alternative metal, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single If I Want και έρχονται γεμάτοι όρεξη να μοιραστούν τη μουσική τους.

364