
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Beth Gibbons: O Bill Ryder-Jones θα είναι ο special guest της μαγικής φωνής των Portishead σε ένα σπάνιο show!
Την Κυριακή 20 Ιουλίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε δύο ξεχωριστούς καλλιτέχνες, την Beth Gibbons και τον Bill Ryder-Jones σε μια αξέχαστη βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.
Η Beth Gibbons δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Από τις αρχές των 90s μέχρι και σήμερα καθόρισε με τις ερμηνείες της μια ολόκληρη γενιά, παραμένοντας επίκαιρη με το δικό της μοναδικό τρόπο: από τους θρυλικούς πια δίσκους των Portishead μέχρι το απολαυστικό, περσινό της άλμπουμ, “Lives Outgrown”, η Gibbons έχει καταγράψει μια αξιοζήλευτη και κυρίως αψεγάδιαστη πορεία που ελάχιστοι έχουν καταφέρει στο παρελθόν.
Ο επίσημος καλεσμένος της, ο Bill Ryder Jones, είναι μια αντίστοιχη περίπτωση, αφού το πρώην ιδρυτικό μέλος των άψογων Coral, έχει παρακαταθήκη μια εντυπωσιακή σόλο καριέρα, με πέντε πανέμορφα άλμπουμ ενώ παράλληλα καθοδηγεί από τη θέση του παραγωγού μερικά από τα πιο φρέσκα ονόματα της νέας indie σκηνής, όπως οι Yard Act, Swim Deep, Our Girl κ.ο.κ.
Την Κυριακή 20 Ιουλίου, θα τους παρακολουθήσουμε στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, σε μια καθηλωτική βραδιά που δεν θέλει να χάσει κανείς.
Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται.
Δες ένα από τα μοναδικά κομμάτια του Bill Ryder – Jones!
