AUTARKH: “Form in Motion”

ALBUM

Είδος:Industrial/black metal
Δισκογραφική: Season of Mist Records
Ημ. Κυκλοφορίας: 12 Μαρτίου 2021

Από τις στάχτες των γνωστών στριφνών μαυρομέταλλων εκ Ολλανδίας Dodecahedron, οι οποίοι ανακοίνωσαν πέρσι την διάλυση τους, ξεπετάγεται ένα νέο σχήμα με βασικό συνθέτη και πάλι τον Michel Nienhuis, και αυτή τη φορά έχουνε πάρει φωτιά τα τρανζίστορ και οι αλγόριθμοι.

Εμφανώς πιο βιομηχανικοί και ηλεκτρονικοί από τους προκατόχους τους, αρχικά είχα τις επιφυλάξεις μου γιατί η περιγραφή τους παρουσίαζε πολύ noise και δεν ήμουν σε φάση, αλλά η πραγματικότητα είναι αρκετά πιο βατή. Σίγουρα μια πολυπλοκότητα και μια τραχύτητα υπάρχει στις συνθέσεις και δεν μιλάμε για μια νέα ενσάρκωση των Mysticum, αλλά υπάρχουν αρκετά πιασάρικα σημεία για να αράξεις και όσοι περίμεναν κάτι μεταξύ Spektr και Venetian Snares ίσως απογοητευτούν, αλλά το μείγμα Red Harvest και IDM με ορθόδοξο black metal και Slagmaur εμένα με έχει ενθουσιάσει.

Απροσδόκητη λοιπόν, γιατί οι Dodecahedron δεν ήταν μια μπάντα που ακολουθούσα από κοντά η αλήθεια, αλλά εξαιρετική κυκλοφορία σε ένα ιδίωμα που, παρά το ότι είναι αρκετά δημοφιλές, δεν έχει και ορδές από πραγματικά καλές μπάντες πέραν μιας περιβόητης ντουζίνας με στεφάνι τους Dodheimsgard και ουρά τους Aborym. Καλωσορίστε λοιπόν μια νέα μεταγραφή που αν συνεχίσει έτσι θα μας πάει για τρόπαιο.

Facebook: https://www.facebook.com/Autarkh
Bandcamp: https://autarkh.bandcamp.com/album/form-in-motion

531

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.