ARCH ENEMY: Παρουσιάζουν το official video για το κομμάτι “Poisoned Arrow”

Οι Arch Enemy κυκλοφόρησαν στις 12 Αυγούστου του 2022 το νέο τους full length τους, “Deceivers”, μέσω της Century Media Records.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει ένα ακόμα official video, αυτήν τη φορά για το κομμάτι “Poisoned Arrow”:

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο και την tracklist του “Deceivers”:

  1. Handshake With Hell
  2. Deceiver, Deceiver
  3. In The Eye Of The Storm
  4. The Watcher
  5. Poisoned Arrow
  6. Sunset Over The Empire
  7. House Of Mirrors
  8. Spreading Black Wings
  9. Mourning Star
  10. One Last Time
  11. Exiled From Earth

Arch Enemy line-up:
Alissa White-Gluz – Vocals
Michael Amott – Guitars
Jeff Loomis – Guitars
Sharlee D’Angelo – Bass
Daniel Erlandsson – Drums