ANTI-TRUST: “Guilty!”

Είδος: Punk Rock
Εταιρία: Ανεξάρτητη κυκλοφορία
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 8 Ιουλίου 2021

O τίτλος και το ύφος του “Guilty!” «βρωμοκοπάει» Αγγλικό punk rock ’77-’82 και κυρίως GBH.

Τα δυο μέλη της μπάντας, παλιοί γνώριμοι από τους Attitude Adjustement. Rick Strahl σε κιθάρα, μπάσο, φωνή και o Chris Kontos (γνωστός και από το πέρασμά του στους Machine Head) στα τύμπανα, με κάποιον Andy Andersen να έχει γράψει στίχους για ένα κομμάτι και να έχει τραγουδήσει σε κάποια άλλα.

Εδώ τα δυο φιλαράκια, είπαν να θυμηθούν τα παλιά και να μας προσφέρουν μια εξαιρετική punk rock ρετροσπεκτίβα. Κοιτώντας μακρυά πέρα από τον Ατλαντικό, αγκαλιάζουν την Αγγλική στάση των punks και σε στίχο αλλά και σε μουσική, και με κάνουν να χαμογελάσω πονηρά.

Κατάλληλη παραγωγή που παραπέμπει στην προαναφερόμενη εποχή, με ένα μικρό «γυάλισμα» μόνο για να μη χάσουμε την εικόνα. Στο εξώφυλλο ποζάρουν οι δυο γκρίνγκος, σε ατμόσφαιρα ασπρόμαυρα καταληψιακή, και με τραγούδια καταγγελίες οι Anti-Trust είναι έτοιμοι για όλα.

Θα μπορούσαν άνετα να περιοδεύσουν με τους Peter and the Test Tube Babies. Ήταν αυτό που ήθελα να ακούσω φέτος από παλιοπάνκηδες. Απλή, ενεργειακή, κατανοητή και διασκεδαστική μουσική που βάζει το μυαλό σε σκέψεις.

Official Site: https://anti-trust.rocks/
Bandcamp: https://anti-trust.bandcamp.com/
Spotify: https://open.spotify.com/album/6JFbKFM78oAyW8knhpt2cy

638

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2110 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.