ALLEN’S HAND: Παρουσιάζουν το νέο τους single

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Some say all you need is a cult-like boyband of chickens.
Some say all you need is love.
Wisdom is abundant in both.»

Οι Allen’s Hand – καθιερώνοντας το status τους ως Η ΑΠΟΛΥΤΗ cult μπάντα – αυτά τα τέσσερα αγόρια με καταγωγή από την Αθήνα – όλοι αφιερωμένοι στην ευλάβεια του ενός αληθινού Βασιλιά Κοτόπουλου, επιστρέφουν με το συναρπαστικό νέο τους single Figurine!

Δημιουργημένο από το σκοτεινό και παραμορφωμένο Deftone-άτο riff του Eggstein, το κομμάτι κινείται σε αρμονίες που οι Alice In Chains του σήμερα σίγουρα θα ζήλευαν – και το οποίο δίνει τη θέση του στο στοιχειωμένο κιθαριστικό solo που ακολουθεί!

Το Figurine διερευνά την υποσυνείδητη έλξη προς τον πόνο, ως την απόλυτη πηγή νοήματος, αλλά και τον εθισμό ως μηχανισμό αντιμετώπισης του πόνου αυτού, αφήνοντας τον αφηγητή να συνειδητοποιεί ότι “δεν θέλει αυτό που νομίζει ότι θέλει”.

Οι Allen’s Hand αποτελούνται από τον Eggstein (κιθαρίστα και ιερόσυλο αγγελιοφόρο της χάρης Του), τον Hennis (φωνητικά), τον Nugget (μπάσο) και τον Larry (drums). Η παραγωγή του Figurine έγινε από τον Mitso DeChicko, mastering από τον Joe LaPorta (Sterling Studios), art & animation από την Arinela Kociko.

Οι Allen’s Hand μας εντάσσουν σκωπτικά και με αργούς ρυθμούς στην κοινωνία τους. Οι συστάσεις έγιναν με το Rise Of The Chicken King και ακολούθησε ο ξεσηκωτικός ύμνος τους, Re-Pack Your Bags. Το Figurine από την άλλη είναι εδώ για να μας βυθίσει ακόμη περισσότερο στην άβυσσο.

Όταν ο εθισμός δείχνει το άσχημο πρόσωπό του, γίνε ασχημότερος.
Η ζωή σε χτυπάει σκληρά – αλλά όχι τόσο σκληρά όσο τα riffs τους.

«Πιστέψτε με, μεγάλα πράγματα πρόκειται να έρθουν, τα μεγαλύτερα. Το καλύτερο κομμάτι της χρονιάς – κάποιοι εικάζουν. Αυτό λένε κάποιοι. Έρχεται αύριο κάποια στιγμή ή κάποια άλλη στιγμή. Τέλος πάντων, σίγουρα κάποια στιγμή σύντομα.»

  • 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙆𝙞𝙣𝙜

The king is dead. Long live the Chicken King.

Το Figurine κυκλοφορεί ήδη και συνοδεύεται από ένα νέο συναρπαστικό video!

https://www.facebook.com/allenshand

653