ALLEN’S HAND: Κυκλοφορούν τον νέο τους δίσκο “Chicken King”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Allen’s Hand, επιστρέφουν δυναμικά με το νέο τους album “Chicken King”, ένα ενθουσιαστικό αμάλγαμα των επιρροών τους, οι οποίες κυμαίνονται από Progressive Metal / Rock, σε πιο Post Rock, Funk, Alternative, αλλά ακόμα και Pop μονοπάτια .

Η κλιμάκωση μιας σειράς δυνατών σινγκλ

Ο δίσκοςChicken King ακολουθεί την κυκλοφορία των καταπληκτικών μεμονομένων σινγκλ που κέρδισαν την προσοχή του εγχώριου και μη κοινού, καθώς κι ένα Ευρωπαϊκό Τουρ με τους έταιρους progressive metallers Mother Of Millions.

Συνδυασμός Prog Metal & Alternative ήχου

Τα μέλη των Allen’s Hand είναι γνωστά για την μουσικές τους δεξιότητες.  Οι συνθέσεις χαρακτηρίζονται από πιασάρικες μελωδίες, περίπλοκες αρμονίες και ιδιαίτερα time signatures που αμφισβητούν τα συμβατικά όρια της μουσικής.

Μην το χάσετε!

Το “Chicken King” είναι διαθέσιμο για streaming και download σε όλες τις γνωστές ψηφιακές πλατφόρμες. Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει ήδη μια σειρά καταπληκτικών official video clips για τα singles του δίσκου, Thermochemistry”, “Piña Colada”, “Poutsatron”, “Figurine” και “Deep Space”.

O δίσκος συμπεριλαμβάνει επίσης καταξιωμένους guest, όπως τονJonny Craig (vocals) – (exDance Gavin Dance, exEmarosa, exSlaves) στο R3D3” και τον Skyler Acord (bass) – (twenty one pilots, exIssues) στο Dellabongo

1 · Rise Of The Chicken King 

2 · Thermochemistry 

3 · Deep Space

4 · Dellabongo 

5 · HanDiCaprio 

6 · Piña Colada 

7 · Barbae 

8 · Playing Fair

9 · Coalesce 

10 · Figurine 

11 · R3D3 

12 · Poutsatron

Follow Allen’s Hand everywhere:

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5agBdbx5bAhnSpxPwYgk8m

https://www.instagram.com/allenshandband
https://www.facebook.com/allenshand
https://www.youtube.com/@Allenshand
https://www.tiktok.com/@allenshandband


Bandcamp: https://allenshand.bandcamp.com/

737