AC/DC: Νέο video


Οι Αυστραλοί hardrockers κυκλοφόρησαν το 2020 το τελευταίο τους album “PWR / UP” (Power Up) μέσω της Sony Records και τώρα έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video.

Πρόκειται για το single “Through The Mists Of Time” και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το video.

Η παραγωγή και η μίξη είναι του Brendan O’Brien ενώ για το mastering υπεύθυνος είναι ο Ryan Smith.

H tracklist του “PWR / UP”:
Shot in the Dark
Through the Mists of Time
Kick You When You’re Down
Witch’s Spell
Demon Fire
Wild Reputation
No Man’s Land
Systems Down
Money Shot
Code Red

Οι AC / DC είναι οι:
Angus Young – lead κιθάρα
Brian Johnson – φωνητικά
Cliff Williams – μπάσο
Phil Rudd – drums
Stevie Young – ρυθμική κιθάρα

Official Page: