Absinthe Green + Wild Kitten + Blind Sun | 13.10.2024 at AN CLUB

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Absinthe Green + Wild Kitten + Blind Sun 

 13.10.2024 at AN CLUB!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:10€
ΤΑΜΕΙΟ 12€

Εισιτήρια προπωλούνται: https://www.more.com/music/offer/absinthe-green-live-at-an-club/

Fb event: https://fb.me/e/7445aRL4T

Οι Absinthe Green έρχονται την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο ιστορικό An Club! Πνευματικό δημιούργημα της μουσικού, συνθέτη και παραγωγού Ειρήνης “Absinthe Green”, γνωστής στο ευρύ κοινό ως μπασίστας των Γερμανών Enemy of the Sun και των Ελλήνων dark metallers RandomWalk -μεταξύ άλλων- βρίσκονται προ των πυλών της κυκλοφορίας του επερχόμενου full album “Of Love and Pain”, που αποτελεί ένα μείγμα των μουσικών επιρροών της Absinthe καθώς και προσωπικών της εμπειριών.

Η παραγωγή πραγματοποιήθηκε από τον Hiili Hiilesmaa, γνωστό για τις δουλειές του με HIM, The 69 Eyes, Amorphis, Moonspell και Sentenced μεταξύ άλλων, ενώ ο ήχος τους συνδυάζει pop στοιχεία με επιθετικές κιθάρες, δυνατά και groovy τύμπανα και πολυποίκιλα φωνητικά, ικανά να τους κάνουν προσιτούς και αγαπητούς στις μάζες!

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι εκρηκτικοί hard rockers Wild Kitten, οι οποίοι δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο του 2008 από την τραγουδίστρια Eliz και τον κιθαρίστα Nikki Love, με στόχο να διατηρήσουν τη μαγεία της χρυσής εποχής του hard rock και hair metal των 80s, τυλιγμένη σε έναν πιο μοντέρνο ήχο.

Έχουν δώσει δεκάδες συναυλίες στην Ελλάδα και έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ και βίντεο κλίπς, ενώ ετοιμάζουν το τρίτο τους άλμπουμ. Τα τραγούδια τους έχουν παίξει σε ραδιοφωνικούς σταθμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως.

Την βραδιά θα ανοίξουν οι δυναμικοί Blind Sun με ένα σετ γεμάτο heavy μελωδίες, groovy ρυθμούς και bluesy φωνητικά. Το ντεμπούτο τους ‘Under Them Stones’ απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

28

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*