COLUMNS: “Please Explode”

Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο… της Relapse.

Το κουαρτέτο από τη Βόρεια Καρολίνα κυκλοφορεί το ντεμπούτο του και προκαλεί εξάρσεις βίας μέσω του grindcore ήχου τους.

Γνήσια τέκνα της σχολής των (τεράστιων) Napalm Death και μαθητές των Cephalic Carnage, των Brutal Truth και των Exhumed, οι Columns παρουσιάζουν ένα πραγματικά καλό full length, το οποίο διαθέτει οίστρο και σωστή brutal διάθεση.

Ο Mike Lehmann (Hemdale) ξεσαλώνει στις κιθάρες, ενώ ο Adam Cody (Glass Casket, Wretched) φτύνει φαρμάκι, δίνοντας ενίοτε και μια πιο death χροιά σε μερικές συνθέσεις.

Σίγουρα λείπει η εμπειρία και η πρωτοτυπία, ενώ σε σημεία γίνονται κοιλιές, αλλά η γεύση που σου αφήνει το “Please Explode” είναι ιδιαίτερα καλή.

Δεκαέξι βίαια σφηνάκια που θα ματώσουν αυτιά και ψυχές, αρκεί να αρέσκεσαι σε grind ακούσματα. Σε αντίθετη περίπτωση, τσάμπα κάθεσαι και διαβάζεις τόση ώρα.

527

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.