DESASTER: “Live In Bamberg”

Το Blackened Thrash ολοκαύτωμα των Γερμανών Desaster συμπλήρωσε το 2013 25 χρόνια αδιάκοπης καταστροφής και οι Γερμανοί αποφάσισαν να το γιορτάσουν με τη κυκλοφορία ενός άκρως χορταστικού live.

Πρώτον, χορταστικό γιατί περιλαμβάνει κομμάτια από ολόκληρη τη δισκογραφία του group. Από το “A Touch of Medieval Darkness” του 1996 μέχρι και το πρόσφατο “The Arts of Destruction” του 2012.

Δεύτερον, γιατί το live ηχογραφήθηκε με παρουσία επί σκηνής σχεδόν όλων των μελών που πέρασαν απο το group όλα αυτά τα 25 χρόνια. Στο κάθε κομμάτι το αντίστοιχο μέλος και βεβαίως δεν θα μπορούσε να λείψει απο το πάρτι ο παλιός τραγουδιστής της μπάντας Occulto. Special event με τα όλα του.

Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Bamberg της Γερμανίας με τη μπάντα να τα δίνει όλα στα 23 κομμάτια που απέδωσε επί σκηνής. Ακούστε τον ύμνο Teutonic Steel, τα As the dead world calls, Tyrants of the netherworld, Ghouls to strike και πολλά ακόμα που έσπειραν τον πανικό σε κάθε νότα. Άψογες εκτελέσεις με το live feeling να τις κάνει ακόμα καλύτερες απο το studio.

Η επικοινωνία με το κοινό κινείται στα πλαίσια του λογικού. Ούτε ανύπαρκτη, αλλά ούτε να ανοίγουμε διαλόγους που θυμίζουν Λάμψη και Καλημέρα Ζωή. Μην περιμένετα να καταλάβετε και πολλά βέβαια γιατί τα μέλη του group όπως είναι λογικό μιλάνε στη μητρική τους γλώσσα. Verstanden?

Το εξώφυλλο του δίσκου έχει επιμεληθεί ο Axel Hermann, γνωστός για τη δουλεία του με αρκετές από τις πιο γνωστές μπάντες του extreme χώρου όπως  Asphyx, Grave, Sodom κ.α.
Για να τα συμμαζεύουμε. Άψογη και επαγγελματική δουλειά στο σύνολό της η οποία, πέρα από τους fan, απευθύνεται και σε όσους θα ήθελαν μια πρώτη γνωριμία με το group. Παρότι

live η κυκλοφορία, λειτουργεί και σαν best of.  

586