FOR I AM KING: “Revengeance” EP

Debut προσπάθεια αυτό το EP τεσσάρων κομματιών, από τους Ολλανδούς For I Am King, μια female fronted μπάντα που κινείται στο χώρο του σύγχρονου metal/ death core.

Πολύ καλή δουλειά, με πολύ ωραίο ήχο και τέσσερις νοστιμούλικες συνθέσεις στις οποίες κυριαρχεί η οργή. Πολύ καλές lead κιθάρες, γρήγοροι ρυθμοί, διανθισμένοι από πολλά breaks και εξαιρετικά ρολαρίσματα από τον Jaap (drums), πειστικά φωνητικά από την Alma και μια τάση προς τεχνοτροπίες τύπου Job For A Cowboy, Whitechapel, The Black Dahlia Murder κ.ο.κ.

Ως προπομπός πλήρους δουλειάς, το “Revengeance” εξυπηρετεί άριστα το ρόλο του. Παρουσιάζει μια δεμένη μπάντα με πολλές τεχνικές αρετές, πολύ διαβασμένη και αξιοπρεπέστατη συγκρίνοντας την με τα καθιερωμένα ονόματα του χώρου. Δεν υπολείπεται σε ποιότητα και είμαι σίγουρος ότι θα απασχολήσουν το ανάλογο κοινό, πολλές φορές στο μέλλον. Πολύ καλό EP.

505

Avatar photo
About Ιορδάνης Κιουρτσίδης 1164 Articles
Ανακατεμένος με το heavy metal εδώ και 3,5 δεκαετίες, retro computer fan, δεν αντέχει τον Μόρισον και τον Κομπέιν, πίνει διπλό γλυκύβραστο και λατρεύει τις mini σοκοφρέτες υγείας.