FUZZTASTIC FESTIVAL: 2 και 3 Αυγούστου στην Λίμνη Κοκκινογείων Δράμας

Το Fuzztastic Planet Fest είναι το φεστιβάλ για τη νέα ψυχεδελική γενιά. Μια ανεξάρτητη μουσική γιορτή που επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Αυγούστου σε ένα πανέμορφο κομμάτι φύσης, την Λίμνη Κοκκινογείων Δράμας.

Δυνατό line-up από κορυφαία εγχώρια και διεθνή ονόματα: Radio Moscow, The Vintage Caravan, 1000mods, This is Nowhere, Tuber, RoadKillSoda, Pater Nembrot, Psychedelic Trips to Death, Craang, Purple Dino, When Oceans Align, Reversed Nature, Godsleep, Screaming Dead Balloons και Lock ‘N’ Load. 

Επιπλέον, ειδικό pre-fest event την Παρασκευή 1 Αυγούστου με προβολή του ακυκλοφότητου στην Ελλάδα ψυχεδελικού φιλμ του Ben Wheatley A Field in England και στη συνέχεια DJ set από την Adda και τον Plug Head (Cosmic Tribe) του Paranoise Web Radio.

Merchandise tents, παζάρι βινυλίου, εκθέσεις νέων καλλιτεχνών και secret events σε ένα ειδικά διαμορφωμένο φεστιβαλικό χώρο με όλες τις παροχές ενός οργανωμένου κάμπινγκ.

Τα εισιτήρια θα είναι περιορισμένα,  και η τιμή τους θα ανακοινωθεί αυτές τις μέρες μαζί με ιντερνετικά και φυσικά σημεία προπώλησης. 

Ημερομηνία: Παρακευή 1 Αυγούστου (pre-fest event), Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Αυγούστου

Χώρος: Λίμνη Κοκκινογείων Δράμας

Πληροφορίες: Official website | Facebook Page | Facebook Event | Tumblr | Bandcamp

171