BODY COUNT: “Manslaughter”

BODY COUNT’S STILL IN DA HOUSE, MUTHAFUCKA!!!

Κάποιοι από εμάς, στα νιάτα μας είχαμε τέτοιους ήχους πολύ κοντά στην καρδιά μας. Rage Against the Machine, Dog Eat Dog, Senser, Body Count, Suicidal Tendencies…

8 χρόνια μετά το “Murder 4 hire”, ο Ice-Τ παίρνει “άδεια” από τα τηλεοπτικά του καθήκοντα ως αστυνομικός στο Law and Order και φέρνει ξανά τους Body Count στο δισκογραφικό προσκήνιο με το “Maslaughter”.

Θυμάται κανείς τους παλιούς καλούς Body Count“Talk Shit, Get Shot” (του οποίου το video clip μπορείτε να δείτε και παρακάτω).

Ο Ice-T και ο συνιδρυτής του Ernie C (κιθάρα) και οι νέοι τους συνοδοιπόροι συνεχίζουν να συνδυάζουν το rap με τη thrash και hardcore μουσική και αναμφισβήτητα το κάνουν καλά. Τώρα αν σιχαίνεσαι τις ρίμες, ΟΚ, προσπέρνα και μην μπεις καν στον κόπο, γιατί στο “Manslaughter” το rap έχει μεγαλύτερο ρόλο από τους προκατόχους του.

Ωραία και ξεσηκωτικά τραγούδια περιέχει το album αυτό (“Talk shit get shot”, “Pray For Death”, “Bitch in a pit”), απέραντο χιούμορ (“99 problems”), διασκευή με νέα απόδοση στίχων του κλασικού “Instutionalized” των Suicidal Tendencies, θίγει πάντα κοινωνικά φαινόμενα (“Back to Rehab”, “Wanna be a gangsta”) και συνεργάζονται και με τον τραγουδιστή των Hatebreed, Jamey Jasta (“Pop Bubble”). Άσε που γίνεται και ερωτικός (“I will always love you”)…

Ξέρω αυτή τη μουσική δεν την ακούει κόσμος πολύς πια στη χώρα μας, αλλά πολύ θα ήθελα να δω τα νέα κομμάτια live, και μιας που δεν είχα πάει να τους δω τότε, θα γινόμουν πολύ χαρούμενος.

Booya, sucker!

603

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2112 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.