PLISSKEN FESTIVAL

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Plisskën Festival 2014
Παρασκευή 6 & Σάββατο 7 Ιουνίου
Κτήριο 56, Ελληνικός Κόσμος

Ελάχιστες ημέρες απομένουν για την επιστροφή της πιο συναρπαστικής μουσικής συνάντησης της χρονιάς. 

Το Plisskën Festival, στην πιο δυναμική του εκδοχή μέχρι σήμερα, με 5 stages και 68 καλεσμένους, έρχεται την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Ιουνίου στο Κτίριο 56 του πολιτιστικού κέντρου Ελληνικός Κόσμος.

Black Lips, Fuck Buttons, Damien Jurado, Girls Against Boys, Mount Kimbie, Fink, Vitalic, Dirty Beaches, Wild Beasts, Say Lou Lou, Nightmares on Wax, 65daysofstatic, Wooden Shjips, The Soft Moon, Imam Baildi Soundsystem, No Age, Suuns, Dub Pistols και πολλοί ακόμα στο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού!

Εγκαινιάζοντας την προσθήκη εξωτερικών stages και εμπλουτίζοντας την γκάμα των παράλληλων δραστηριοτήτων και παροχών του με special events, το Plisskën μεγαλώνει και φέτος υπόσχεται να χαρίσει μια ανεπανάληπτη 360 ψυχαγωγική εμπειρία στους παρευρισκόμενους.  Πέραν των Main και Club stage, παρουσιάζονται για πρώτη χρονιά τα Plisskën Outdoor Stage, Outdoor Club Stage, Comedy Stage με εκλεκτούς εγχώριους & διεθνείς καλλιτέχνες.

Το Launch Party του Plisskën Festival 2014 για τους κατόχους εισιτηρίων του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιουνίου στον χώρο του Six D.o.g.s με καλεσμένους τους Boogarins, The East, Jonathan Toubin αλλά και με special DJ set από τους Suuns καθώς και secret guests έκπληξη!

Η είσοδος θα πραγματοποιείται με σειρά προτεραιότητας (first come, first served basis).

Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των 50 ευρώ, ενώ διατίθενται πρός πώληση και μεμονωμένα εισιτήρια των 30 ευρώ για την κάθε ημέρα ξεχωριστά. 

Προμηθευτείτε το εισιτήριο σας απο το 123tickets.gr,  www.viva.gr  τηλεφωνικά στο 11876 και από όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots και Ιανός. 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.plisskenfestival.gr

251