THE CHUCK NORRIS EXPERIMENT: “Right Between Your Eyes”

Στην εισαγωγή έρχεται κακοκαιρία (ήταν παλιόκαιρος τη μέρα που σε γνώρισα), αλλά στη συνέχεια τα πράγματα είναι ηλιόλουστα και με ταχύτητα αλητείας.

Αν σου αρέσει να ακούς το sleazy rock n roll που γεννάει συνεχώς η Σουηδία και σου αρέσουν μπάντες σαν τους Hardcore Superstar και Backyard Babies, εδώ είσαι μάγκα μου.

Σχεδόν μια δεκαετία στην πλάτη τους με καλή παραγωγή στουντιακά, αφού το “Right Between your eyes” είναι η έκτη τους κυκλοφορία, χώρια κάτι live cd και τέτοια, οι Chuck Norris Experiment (τι όνομα ε;) έρχονται με τον τσαμπουκά του ηθοποιού-σούπερ ήρωα και μας χτυπούν πραγματικά στο δόξα πατρί.

Από την αρχή του album, με το δυνατό πρώτο single “Black Leather”, δείχνουν τη δίψα για αίμα. Κομμάτια που σε κάνουν να θέλεις να κάνεις μανιασμένο σεξ υπό την επήρεια αλκοόλ, σκίζοντας καλσόν με τα δόντια υπό τους ήχους διασκεδαστικών κιθαριστικών solos.

Έχει και τη μεταλιά του μέσα, αφού διακρίνεις επιρροές από Motorhead, Motley Crue ή W.A.S.P, την οποία στηρίζει και το όμορφο εξώφυλλο.

Ακούστε λοιπόν (όχι οδηγώντας καλύτερα) κομμάτια σαν τα “Under The Knife”, “Gratitude” (μυρίζει πολύ Backyard αυτό), “If I could I would” και “Midnight Stranger” και να θυμάστε πως ο ήλιος κάνει θεραπεία με τις αχτίδες του Chuck Norris!

487

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2113 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.