FOSSILS: “Flesh Hammer”

Ώρα  για κάτι διαφορετικό!

Παραβλέποντας την συσσωρευμένη κούραση των  ημερών, τη μαλακία που δέρνει το Hotmail, τα 20 ευρώ μποναμά στην Ελληνική Πρεσβεία  καθώς και  άλλους εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες,  αποφασίζω να χαλαρώσω  και να ευχαριστηθώ το υπόλοιπο του Σάββατου  υπό τους ήχους των Δανών Fossils.

Έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους ένα full length ονόματι Meat Rush (2011) και το live The Veal Thing , καθώς και μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, αποφασίζουν  εν έτει  2014 να εμπιστευτούν και να κυκλοφορήσουν το νέο τους πόνημα με το όνομα Flesh Hammer μέσω της νεοσύστατης Indisciplinarian Records.

To δυναμικό ντουέτο των Fossils (σ.σ. μόνο bass και drums) δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο μια πλήρη (έως υπερπλήρη) μπάντα. Γεγονός που το αντιλαμβάνεσαι  καθ’ όλη την ακρόαση του δίσκου. Η αρχή γίνεται με το Carnivore Arrest και απο εκεί και έπειτα και για τα επόμενα 20 λεπτά που διαρκεί όλο το album, χάνεσαι σε ένα καταιγισμό όπου εναλάσσεται το noise με τα  πιασσάρικα riffs και τις  άκρως κολληματικές μελωδίες,ενώ δεν διστάζει να φλερτάρει και με το industrial (σ.σ. Crackhorse).

Ο δίσκος καταφέρνει αυτό που φαίνοταν εξ’ αρχής πως ήταν ο σκοπός του, σου μεταδίδει την οργιώδη και φρενήρη διάθεση των δημιουργών του ενώ σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρόν καθιστώντας το σαν άκουσμα άκρως απολαυστικό .

Προτείνεται ανεπιφύλακτα!

Υ.Γ.1 Πλήρης ταύτιση με το Cat Stalker
Υ.Γ.2 Μόνο εμένα ο τίτλος Flesh Hammer μου φέρνει κάτι σε “παρλαγάτσο”, “φουρνόξυλο” κλπ;

464