ΤΗΕ TRAILBLAZER UNPLUGGED EXPERIMENT: 3 Fold Pain (27/02/14) Garden4

Πέμπτη και πάλι. Βράδιασε και έσυρα και πάλι το τομάρι μου στο Garden4 για να παρακολουθήσω ένα συγκρότημα το οποίο, αν και με είχε απασχολήσει πολύ σαν όνομα συναυλιακά, δεν είχε τύχει να τους παρακολουθήσω.

Οι 3 Fold Pain εμφανίστηκαν με τον Αντώνη να κάθεται μπροστά στο vintage μικρόφωνο, έχοντας δίπλα τον drummer Φοίβο να κάθεται πάνω σε ένα kajon, το οποίο απέδιδε εξαιρετικό ήχο, κάνοντας ακόμα πιο ελκυστική την εμφάνιση τους.

Μπροστά τους καθισμένοι στο πάλκο η μπασίστρια Έφη και ο κιθαρίστας Θοδωρής, ο οποίος ένιωσε πολύ άβολα όταν ο τραγουδιστής, σε κάποιο κομμάτι του πήρε την κιθάρα και τον άφησε να μετράει τα άστρα.

Ο ήχος του ήταν πολύ διαφορετικός από αυτό που κανείς μπορεί να έχει ακούσει στα studio τους και έδειξε το πόσο πολύ ακουμπάνε αισθητικά την αμερικάνικη progressive σκηνή. Νιώθεις σε φάση να ακούς Fates Warning ή όπως είπε κάποιος φίλος “ένας wannabe Geoff Tate σε unplugged των Korn”.

Οι σίγουρες μπασογραμμές της Έφης και τα καλά και καθαρά φωνητικά του Αντώνη, που προσπαθούσε να ανέβει ψηλότερα από ότι μπορεί, αλλά κρατούσε σωστά τις νότες του (με μια εξαίρεση στη διασκευή του “Aerials”), παρέα με την διακριτική παρουσία του κιθαρίστα συμπλήρωναν ένα καλοδουλεμένο και αξιοπρεπές σύνολο.

Η μουσική τελείωσε και εμείς δεν λέγαμε να αφήσουμε τις μπίρες μας και το αποτέλεσμα ήταν ένα γερό Hangover την επόμενη μέρα!

Δε φάγαμε παξιμάδια, δεν ταΐστηκε και ο “host” μας, Jim Kotsis και το ποτήρι νερό το πίνω ακόμα! Θα σας εκδικηθώωωωω!

Την επόμενη Πέμπτη στη σκηνή του ΤΗΕ TRAILBLAZER UNPLUGGED EXPERIMENT, στο φιλόξενο Garden4 του Χολαργού, θα είναι οι Biotech. Να είστε εκεί!

Υ.Γ. Ατάκα της βραδιάς. “Πάνω από όλα ο ΠΑΟΚ!”

3 Fold Pain setlist
Empty Face
Show me a sign
Don’t trust them
Mind Prison
Stranger
Empty Inside
Aerials (System of a Down cover)
Cote (Karnivool cover)
Be Yourself You Fool
Bored of You
Can’t Get Through
Need
Will be the End
My own summer (Deftones cover)

Ευχαριστούμε την Αναστασία Παπαδάκη για το φωτογραφικό υλικό

449

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2115 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.