BLITZGKRIEG BABY: “Kid's World” EP

Χμμ… ΕΡ; 9 κομμάτια σε 40 λεπτά; Το full length πόσο να είναι άραγε; Ίσης διάρκειας περίπου σε 13 κομμάτια ήταν και το ντεμπούτο τους, “Porcus Norvegicus”, το οποίο έλαβε συμπαθητικές κριτικές από το σύνολο του μουσικού τύπου.

Αν σου αρέσει το industrial, αλλά χωρίς ταχύτητες μεγάλες και υψηλές εντάσεις με στίχους να μοιάζουν με απαγγελίες, τότε δε θα σε χαλάσουν ιδιαίτερα οι Blitzkrieg Baby.

Νορβηγοί στην καταγωγή, με μέλη που αρκετά χρόνια ταλαιπωρούν τον ανθρώπινο εγκέφαλο, επιστρέφουν δισκογραφικά με αυτό εδώ το ΕΡ.

Μακριά πολύ από τα μουσικά μου γούστα, μοιάζει στα αυτιά μου ως κάτι το πολύ μέτριο και καθόλου ενδιαφέρον για να αναπτύξω κάποια εξελιγμένη άποψη. Και δηλώνω πως δεν με απωθεί τέτοιου είδους μουσική, αφού γουστάρω ιδιαιτέρως για παράδειγμα τον Suicide Commando.

Αν θέλεις soundtrack για κάποιο πολεμοχαρές video game, θα κάνει δουλειά! Παραπέρα δεν το βλέπω να πηγαίνει!

490

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2110 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.