Lucky Funeral, Yellow Devil Sauce, Godsleep, Black Hat Bones και Idra Kayne, ξυλοκοπούν τους radio criminals Χάρη Ζερβό και Κυριάκο Παλίλη…

Οι Radio criminals Χάρης Ζερβός και Κυριάκος Παλίλης ξαναχτυπούν με την φωτογράφισή τους… για την ακρίβεια τους έσπασαν στο ξύλο μέλη μπαντών για όσα έχουν υποστεί στην ραδιοφωνική τους εκπομπή από το γνωστό δίδυμο.

Η φωτογράφιση έγινε στα πλαίσια της προώθησης των εκπομπών του Rockha Radio και του νέου του προγράμματος.

Η εκπομπή Dart Board του Χάρη Ζερβού η οποία μεταδιδόταν από τον Atlantis 105.2FM από το 2009 μετονομάστηκε σε 2 Smoking Barrels πριν από 2 χρόνια.

Στην τρίτη πλέον σεζόν της δίπλα στον Χάρη Ζερβό προστέθηκε ο Κυριάκος Παλίλης και πλέον μιλαμε για ένα δυνατο ραδιοφωνικό δίδυμο με πολλούς κάλεσμένους απο τον χώρο της μουσικής, πολλές στιγμές γέλιου και αρκετά live Sessions.

Στη φωτογράφιση συμμετείχαν η Idra Kayne, o Mike από Lucky Funeral, ο Θοδωρής από Yellow Devil Sauce, o Μπάμπης από Black Hat Bones και ο Κώστας από Godsleep. Το μακιγιάζ το επιμελήθηκε η Δήμητρα Λαζαράκου με μαθήτριές της από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και τη φωτογράφιση την έκανε η Christina Alossi.
 
Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 14:00 στο www.rockharadio.com

2 smoking barrels link facebook

197