SUICIDE SILENCE: “The Mitch Lucker Memorial Show (Ending is the Beginning)”

Το Νοέμβριο του 2012, ο frontman των Suicide Silence, Mitch Lucker απεβίωσε. Ενάμιση περίπου μήνα μετά, πραγματοποιήθηκε μια αρκετά ενδιαφέρουσα συναυλία προς τιμήν του, τα έσοδα της οποίας πήγαν για τη μελλοντική εκπαιδευτική μέριμνα της κόρης του Mitch.

Τίμια κίνηση, η οποία ηχογραφήθηκε και μαγνητοσκοπήθηκε και πλέον κυκλοφορεί. Οι guests που ανέλαβαν τα φωνητικά στο live προήλθαν από λογής συγκροτήματα όπως Asking Alexandria, All Shall Perish, As I Lay Dying, Job for a Cowboy, Winds of Plague και Bury Your Dead, ενώ τα “μεγάλα” ονόματα είναι οι Max Cavalera, Robb Flynn και Randy Blythe.

Πέραν των κομματιών των Suicide Silence, συναντώνται και τρεις διασκευές, στα “Die Young” των Black Sabbath, “Roots Bloody Roots” από Sepultura και “Engine #9” από Deftones, στο οποίο με τη βοήθεια της τεχνολογίας η φωνή του Mitch Lucker συνοδεύει το κομμάτι.

Η ατμόσφαιρα είναι δικαιολογημένα φορτισμένη, αλλά το όλο show πραγματικά αξίζει, είτε το δεις ως μια συλλογή, είτε απλά οπτικοακουστικά. Επίσης, η εν λόγω κυκλοφορία είναι ότι πρέπει για να τιμήσει τη μνήμη του Mitch, ξεκινώντας το νέο κεφάλαιο στην πορεία του σχήματος, με τον Hernan “Eddie” Hermida να αναλαμβάνει από εδώ και πέρα τα φωνητικά.

503

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1392 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.