WEEKEND NACHOS: “Still”

Ακούγοντας την τέταρτη ολοκληρωμένη δουλεία των Weekend Nachos αντιλαμβάνεσαι ότι απαιτείται ελάχιστος χρόνος ακρόασης για να σου σμπαραλιάσει το κεφάλι μία μπάντα.

Με εμπειρία 10 και πλέον χρόνων και με 3 ολοκληρωμένες δουλειές στις αποσκευές τους οι Weekend Nachos με την κυκλοφορία του “Still” κρατάνε τον πήχη του ακραίου hardcore πολύ ψηλά και προσφέρουν και σε εμάς του δύσμοιρους ένα 20λεπτο απόλυτης ευχαρίστησης.

Ότι και να πούμε για αυτή την κυκλοφορία θα είναι λίγο. Ένα ανελέητο σφυροκόπημα από δυναμικά punk riff στα όρια του grind και σκόρπια beat down δημιουργούν ένα καταιγιστικό σκηνικό που ακούγετε από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς την παραμικρή διακοπή. Τα drums συγχρονίζονται άψογα με τις κιθάρες και τις δυναμικές μπασογραμές εναλλάσσοντας τα tempo και τις ταχύτητες συνεχώς. Οι κιθάρες φτύνουν punk-hardcore riffs με αμείωτο ρυθμό και τα φωνητικά ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο μία ανελέητη επίθεση.

Ο ήχος είναι επιεικά άψογος. Τα πάντα ακούγονται πεντακάθαρα διατηρώντας παράλληλο το γρέζι και την βρωμιά που απαιτείτε για μία κυκλοφορία σαν κι αυτή. Δεν προτείνω κομμάτια γιατί το “Still” διαρκεί περίπου 20 λεπτά και γιατί πραγματικά δεν υπάρχει κάποια στιγμή που να ξεχωρίζει από τις άλλες. Το ακούτε ολόκληρο και το γουστάρετε ολόκληρο. Άψογη κυκλοφορία.

967

Avatar photo
About Νίκος Τόλης 183 Articles
Η ζωή του όλη συναυλίες μουσικές και πάλι πίσω. Από μικρός στα σανίδια, στα backstages και στα dj booths, μετράει πολλές σελίδες μουσικού ρεπορτάζ σε sites, zines, έντυπα και δηλώνει περήφανος συντάκτης στο Rockway από το 2011. Ύστερα από χρόνια περιπλανήσεων στην υφήλιο, διαμένει πλέον στη γενέτειρα του, συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό το ταξίδι του, πάντα φυσικά μετά μουσικής.