ALTER SELF: "Ashes Over Eden"

Οι Αθηναίοι Alter Self κυκλοφόρησαν πριν από λίγο καιρό το πρώτο τους demo με τίτλο “Ashes Over Eden” το οποίο αφήνει τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Το συγκρότημα κινείται σε thrash – death μονοπάτια με τα τρία τραγούδια του demo να είναι heavy και επιθετικά χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερα γρήγορα. Τα progressive στοιχεία και οι ωραίες αλλαγές που υπάρχουν είναι ένα συν, καθώς κάνουν τα κομμάτια να ακούγονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα.

Από το εξώφυλλο του demo αλλά και την αρκετά καλή παραγωγή τίποτα δεν προδίδει ότι το Ashes Over Eden είναι μια αυτοχρηματοδοτούμενη κυκλοφορία. Και αυτός είναι ένα ακόμα λόγος που οι Alter Self αξίζουν συγχαρητήρια, καθότι αποδεικνύουν ότι πράγματα γουστάρουν αυτό που κάνουν και μόνο τυχαίοι δεν είναι.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, αν είστε λάτρης του συγκεκριμένου ήχου επισκεφθείτε τη σελίδα των Alter Self στο myspace (www.myspace.com/alterselfband), όπου όχι μόνο μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια αλλά και να κατεβάσετε (δωρεάν) το demo τους και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Καρβούνης Δημήτρης

470