ΤΗΕ TRAILBLAZER UNPLUGGED EXPERIMENT: Madleaf (19/12/13) Garden4

Πείραμα Νο. 4. Οι Madleaf είχαν κάνει αίσθηση το 2008 με το ντεμπούτο τους “Sinners” και 5 χρόνια μετά, με πολύ διαφορετική σύνθεση, αλλά με τον Νίκο (Human Asteroid) ακόμα στη μία κιθάρα, αποφάσισαν και εκείνοι να πειραματιστούν.

Από νωρίς αρκετός κόσμος στο Garden4, γεγονός που με ανάγκασε να ακροβολιστώ στο εξωτερικό του μαγαζιού, αφού ούτως ή άλλως ο μεγάλος μέσος όρος ύψους μου απαγόρευε την οπτική επαφή με τους μουσικούς.

Στηρίζοντας το μεγαλύτερο μέρος του set τους στο “Sinners” και πολύ καλά προβαρισμένοι, με την όμορφη φωνή του Νίκου Μαρίνου και τα στιβαρά τύμπανα του Alexi κράτησαν πολύ καλή παρέα στους παρευρισκόμενους, που με την προσέλευση τους έδειξαν πως υπάρχει κόσμος που στηρίζει τέτοια εγχειρήματα.

Καινούργιες μελωδίες τους ακούστηκαν με την πολύτιμη βοήθεια του Χαράλαμπου Παρίτση (Chaostar) στο βιολί, ο οποίος τους συνόδευσε στην όμορφη διασκευή του “Polly” των Nirvana.

Δεν ήταν όμως ο μοναδικός Guest Star, αφού στη συνέχεια ο Fotis Benardo (Septic Flesh, Six For Nine, Chaostar) τραγούδησε μαζί τους το “Bullet With Butterfly Wings” των Smashing Pumpkins και με τρέλα στη συνέχεια, “Rooster” (Alice In Chains) με τον Άκη από Human Asteroid.

Από ότι φαίνεται, οι μάγκες αυτοί ετοιμάζονται για νέο υλικό, το οποίο θα περιμένουμε με στοργή να ακούσουμε.
Rock On!

Madleaf setlist
Feed Me
Under My Head
Sinners
Coming Home feat. Charalampos Paritsis (Chaostar) on violin
Burn feat. Charalampos Paritsis (Chaostar) on violin
Break You Cage
Velvet
Polly – Nirvana cover feat. Charalampos Paritsis (Chaostar) on violin
Bullet With Butterfly Wings – Smashing Pumpkins cover feat. Fotis Benardo (Septicflesh/SixforNinE/Chaostar) on vocals
Rooster – Alice In Chains cover feat. Akis (Human Asteroid) on backing vocals
White Shark

Ευχαριστούμε την Αναστασία Παπαδάκη (Rockinathens.gr) για το φωτογραφικό υλικό

494

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2111 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.