ΝΕΕD: Album release party στο Kookoo Live Bar

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

NEED live release party and album presentation for “Orvam: A Song for Home”

Μετά από δύο album, δύο ευρωπαικές περιοδείες και μια σταθερή πορεία σχεδόν εννέα χρόνων στην metal σκηνή, οι NEED κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο τρίτο τους album, “Orvam: a Song for Home” μέσω της Trailblazer Records. Στις 29 Δεκεμβρίου θα το παρουσιάσουν ζωντανά στη σκηνή του KooKoo live Bar (Ιάκχου 17, Γκάζι) σε ένα πολύ ιδιαίτερο show.

Ειδικά για τη συγκεκριμένη εμφάνιση, οι NEED θα διαθέτουν το νέο τους album, δωρεάν, μαζί με το εισιτήριο της συναυλίας.

Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα/κρασί + μια κόπια του “Orvam: A song for home”
Doors open: 21.00
Show starts: 21.30

Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του “Orvam: A Song for Home” είναι 10 Ιανουαρίου του 2014.

Σύντομο βιογραφικό:

“Το “Wisdom Machine” του 2006 και το μικρό Ευρωπαϊκό tour του 2007 με τους Δανούς Zenith έθεσαν τις βάσεις για το ξεκίνημα των Need. Το “Siamese God” του 2009 και η πρώτη τους συνεργασία με τον Αμερικάνο Alan Douches στα West West Side Music Studio της Νέας Υόρκης όπως και οι εμφανίσεις τους με Candlemass, Threshold, Symphony-X και Deadsoul Tribe έδωσαν την extra ώθηση που η μπάντα χρειαζόταν. Στη συνέχεια ήρθε η 20ήμερη περιοδεία στην Ευρώπη με τους Jon Oliva’s Pain και η συμμετοχή τους στο Sonisphere Festival ανοίγοντας για Iron Maiden, Slipnkot, Mastodon κ.ά. Για να έρθουμε στο σήμερα όπου οι Need επιστρέφουν με το “Orvam: A song for home” που μιξαρίστηκε από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Neil Kernon (Nevermore, Queensryche) με το mastering να αναλαμβάνει ξανά ο Alan Douches (Mastodon, Shadows Fall, Converge).”
Περισσότερες πληροφορίες στα:
www.needband.net
www.facebook.com/needband
www.youtube.com/needband

Δείτε το νέο lyric video των Need για το τραγούδι “Mother Madness” στον παρακάτω σύνδεσμο:

120