NOFX: “Stoke Extinguisher” EP

Ένα από τα σημαντικότερα παγκοσμίως, punk rock συγκροτήματα επιστρέφουν με ένα ΕΡ,  6 τραγουδιών.

Το ολοκαίνουργιο “Stoke Extinguisher” είναι απολαυστικό στη συνηθισμένη φόρμα που μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια οι Αμερικανοί και ακολουθεί μια διασκευή στο “The Shortest Pier” του Tony Sly, frontman των No Use For A Name, που έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2012. Ενώ είναι κανονικά ακουστικό τραγούδι, οι NOFX δίνουν το punk ρυθμό που ίσως να λάτρευε και εκείνος αν άκουγε.

Στη συνέχεια, υπάρχει η demo έκδοση του “I believe in Godess”, κομματιού από το περσινό τους album “Self Entitled” και δύο πανέμορφα κομμάτια με το γνωστό καυστικό χιούμορ στους στίχους (“My step dad’s a cop, my step mom’s a domme”, “Wore Out the soles of my party boots”).

Χαίρομαι πολύ που NOFX δεν διασκεύασαν το μικρό τυμπανιστή, αντ’ αυτού έδωσαν ένα ΕΡ με το κλασικό γνώριμο τους στυλ, το οποίο χαίρει σεβασμό από όσους αγαπούν το punk.

Και στο τέλος, υπάρχει το “New Year’s Revolution”, το οποίο πέρυσι συνόδευε το single “Xmas has been X-ed”.

“Can we motivate?
Can we incite?
Can we make a difference with lyrics oh so trite?
With lyrics oh so trite?”

470

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2118 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.