FRACTAL PRESS PARTY WITH: BAZOOKA / HALF GRAMME OF SOMA / WHAM JAH

Let’s shout, let’s scream, let’s have a noisy dream!
Την Παρασκευή 29/11 το Fractal Press, οι Bazooka, οι Wham Jah και οι HALF Gramme of SOMA σας περιμένουν στο AN club
Ώρα έναρξης: 9μ.μ.
Εισιτήριο: 8 ευρώ

Επειδή το να μην έχεις δουλειά είναι τρέλα. Επειδή το να είσαι άνεργος δε σημαίνει να μη συμμετέχεις σε ωραίες φάσεις. Επειδή η αλληλεγγύη υπάρχει μόνο μέσα από πράξεις. Επειδή το θηρίο της ανεργίας κατασπαράζει την ψυχοδιάθεση όλο και περισσότερων φίλων μας. Και επειδή, τέλος πάντων, το rock’n’roll δεν ήταν ποτέ κάτι άλλο παρά ένα διαλεκτικό δίκτυο μεταξύ παρείσακτων της “καθώς πρέπει” κοινωνίας, εμείς (δηλαδή το ΑΝ, το Fractal και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν) αποφασίσαμε να μην έχουμε τη γνωστή guest list για δημοσιογράφους και κολλητούς, αλλά στη θέση τους να βάλουμε 20 άτομα που πραγματικά δεν αντέχουν να δώσουν τα 8€ την άλλη βδομάδα.

Δίνουμε 20 δωρεάν προσκλήσεις σε άνεργους για το live-party του Fractal Press την επόμενη Παρασκευή στο AN club ‘official’. Ο τρόπος συμμετοχής είναι πολύ απλός: Στέλνετε με e-mail το ονοματεπώνυμό σας, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Υ.Γ.: Δεν ζητάμε δικαιολογητικά γιατί πολλοί άνεργοι που ξέρουμε δεν μπορούν να έχουν τη σχετική κάρτα και γιατί πιστεύουμε πως κανείς από τους ενδιαφερόμενους δεν θα κόψει κάποιον που πραγματικά δεν μπορεί, για να γλιτώσει 8€. Εννοείται πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

155